اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error

امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سانسور دیالوگ فیلمهای خارجی در تلویزیون / طنز خیلی باحاله

دیالوگ های اصلی دختر و پسر فیلم
پسر: چقدر خوشگل شدی؟
دختر: مرسی. بخاطر تو این لباسو پوشیدم.
پسر: امشب با هم بریم سینما؟
دختر: بعدش؟
پسر: بعدشم بریم خونه ما.
دختر: واقعا هنوز دوستم داری؟
پسر: من عاشقتم. تازه روانی می​شم وقتی این عطرو به خودت می زنی.
دختر: منم خیلی دوستت دارم. هیچوقت تنهام نذار. بدون تو می​میرم.
پسر: بیا اینم کارت ورود به شوی لباس پنجشنبه
دختر: واااای تو محشری. (بازیگر زن به مقدار خیلی زیاد به بازیگر مرد نزدیک می​شود)
پسر: قول می​دم بهت خوش بگذره عزیزم.
دختر: خیلی دوستت دارم، خیلی...

دیالوگ پخش شده از تلویزیون
باید یه فکری بکنم.
موافقم. تازگی خیلی سر به هوا شدی.
خیلی فکرم درگیر این پروژه س؟
کدوم؟
پایان نامه دانشگاهیم.
واقعا هنوز از پایان نامه ت دفاع نکردی؟
نه دیگه. هر بار یه اتفاقی افتاده البته خودمم مقصرم، تو کمکم می​کنی؟
حتما. اتفاقا خیلی دوست داشتم کمکت کنم. الان بریم کتابخونه؟
آره. راستی این بلیت مترو از جیبت افتاد.
آااااه. آسمون رو نیگا کن چقدر پرنده...(تصویر یکدسته گنجشک در آسمان پخش می​شود)
وای راست می​گی چقدر پرنده... (همچنان تصویر کوچ پرندگان پخش می​شود)
چقدر پرنده بودن خوبه...

دیالوگ های اصلی دختر و پسر فیلم
دختر: دیشب با شامیتا دیدنت، درسته؟
پسر: من؟ حتما اشتباه می​کنی. غیر از تو هیچ زنی پاش تو زندگی من باز نشده.
دختر: جدی؟ پس این عکس چیه؟
پسر: آه! ببین این یه مجلس رقص بود و من تنها با اون رقصیدم. تازه به اصرار اون.
دختر: توقع داری باور کنم؟
پسر: باور کن کارینا. من عاشق تو هستم.
دختر: ببین شاهرخ من دوستت دارم و نمی​خوام تو رو از دست بدم ولی...
پسر: ولی نداره کارینا. منم تو رو دوست دارم، باور کن...اینم حلقه ازدواج. خواهش می​کنم دستت کن!
دختر: شاهرخ به من قول بده دیگه با کسی نرقصی.
پسر: حتما عزیزم. قول می​دم فقط با خودت برقصم و همیشه کنارت بمونم.
دختر: خیلی دوستت دارم شاهرخ.

دیالوگ پخش شده از تلویزیون
برادر اینجا چیکار می​کنی؟
چی؟ این چه سوالیه از من می​پرسی خواهر؟ من فکر کردم تو نقشه رو آماده کردی که اومدم.
کدوم نقشه برادر؟ چی می​گی؟
آه. ببین من دیشب دیدم که اثاثیه سیتا رو ریختن تو خیابون. حالا اومدم باهم فکری کنیم باهاش.
واقعا می​خوای کمکش کنی؟
آره خواهر. من عاشق کمک کردن هستم.
ببین برادر اتفاقا من هم تو فکرش بودم ولی دست تنها کاری ازم ساخته نبود..
دیگه دست تنها نیستی، بیا. اینم حلقه ازدواج سیتا که کنار خیابون افتاده بود. بده بهش و بگو ما کنارش هستیم.
برادر به من قول بده همیشه دستت به کار خیر بره.
حتما خواهر. قول می​دم فقط در کار خیر شرکت کنم تا روح پدر هم شاد باشه.
خیر ببینی برادر عزیزم.
بخراگه راضی نبودی، پس بده و پولت رو بگیر(گارانتی مرجوع داریم)

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.5040.ir/fanta

اینم وبلاگمه سربزنید و نظر بدید خوشحال میشمHeartHeart
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://sabzgozar.blogfa.com
پاسخ
 سپاس شده توسط Łost Đλtλ ، FARID.SHOMPET ، T A R A ، Albert wesker ، فرشته ي كوچولو ، seta1999 ، fcbarcelona 2 ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، parisa16 ، نشلی ، * Exceptional girl * ، Sieiry ، DARK.H ، parmis78 ، radmehr rad ، good girl* ، D-: ، "SoLmAz RaD" ، REZA.N.A ، ^Aytin^ ، parmida.a ، _عقاب بی پروا_ ، LOVE8 ، mohsenniceboy ، sohail ff ، wiki1378 ، no-name ، aCrimoniouSs ، glembert girl ، Eli17 ، niman768 ، سایه2 ، pedig ، ارشیا(دختر) ، nika** ، L.A.78 ، ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ ، ღSηow Princessღ ، βΑllεяiηΑ♡ ، De Sciglio ، پری جون ، شیدا18 ، ᘐᗝᖇᘐᓰﬡ ، ♪♫ ¥MËLØÐ ♪♫ ، *star girl* ، hootan75 ، p.h esteghlali ، arslan001 ، 2820309747 ، اليناز ، درس خون انجمن ، Mᴏʙɪɴᴀ ، par!i ، black devil ، جيمزباند ، leba3ekhaki ، tanha_n19 ، *Armila* ، NavidZ ، غزاله2 ، A-Y99 ، Artmis2000 ، PARIA33 ، The Light ، Mrs f.a.t.e.m.e.h ، yasi tanha.......... ، hosein(●̮̮̃•̃) ، تینا2013 ، المیرا باحاله ، hmt77 ، "سارا" ، نیلووفر ، *βeС-МoЯЯiGαƝ* ، ~JaSmIn~ ، ☼آریا☼ ، saye641 ، سیما سارا ، sara mehrani ، Şilēຖt Ş¢rēค๓ ، armit ، PROOSHAT ، mahdi.ir ، 2356890 ، کیمیا0099 ، M.R.GHOLIPOR ، شکوفه2 ، بیتا ♀♫♂ ، Amir BF ، serenay sarikayatt ، کیاندخت ، arbab1376 ، alikhan ، ```FATEMEH``` ، عاشقj.b ، ترنم75 ، kate ، کفش دوزک سایت ، محمدرضا.ر ، samira malik ، ++saba75 ، پرنیا.. ، .آمیتیدا. ، pegah 13 ، Ati-74 ، simin jon ، ♥♥♥♥♥♥ girl sky ♥♥♥♥♥♥ ، ESSE BLACK ، زهراوفاطی ، mahrana ، ~Mahnaz~ ، ***Z.E*** ، لاله من ، حانی خوشگله. ، mona49 ، سورنا فاول ، Shadow of Death ، Mᴏsᴇs ، Neioosha ، سانا50 ، ≧^◡^≦ پویا ≧^◡^≦ ، ρѕуcнσραтн ، عشق سلنا ، دختر شاعر ، Aiden Pearce ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √ ، terminatrix ، Slnya ، امیرحسین ، nightly girl ، alireza2099 ، ندا2000 ، -м α є ∂ є- ، bieber fan ، ♔ Lîfε ιζ βευτιfυl ♔ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Roshanak1 ، Mïņ̃†êR ، ✘Miss maryam✘ ، AMIRHOSSINE7 ، نفس. ، ★♕NIGHT STAR♕★ ، _PαяαиÐ_ ، ✖ ̶̶ℬ̶̶Å̶̶Ð̶̶ ̶̶Ш̶̶ϴ̶̶Ḻ̶̶ℱ̶̶ ✖ ، ستایش*** ، 7383 ، نگین کاف ، marya* ، _єяяσя_ ، نازلی=997664$%$%^4 ، baxbu ، -Edgar ، virjinia ، W O L F ، حقوقدان انجمن ، مامان بزرگ ، ♫♪M.J.X♪♫ ، an idiot ، مهربان ترین دختر دنیا ، کابوس عشق ، یاسی@_@ ، fatemeh2 ، shayruan ، BlAcK dAy ، mohammad31 ، esiesi ، محمد2000 ، Alijah-1994 ، AyDiN.S ، Avril. ، جیگیل ، ຖēŞค๑໓ ، mehdi76 ، **li@** ، الن لیون ، яᎧмιиα ، دنیل رادکلیف ، سعاد جون ، oktay.j ، goldengirl ، LordLas_89 ، arooos ، Mason ، Mohammad 77 ، ♥Nahal♥ ، *نیوشا*14 ، عشقم جونگ مین ، saba 3 ، pendar77 ، neimar ، parisa777 ، فریج مسی قبلی ، Parisa 78 ، # αпGεʟ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
سانسور دیالوگ فیلمهای خارجی در تلویزیون / طنز خیلی باحاله - فانتا - 16-07-2013، 21:50

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  دیالوگ های ماندگار و خنده دار باب اسفنجی
  دیالوگ های ماندگار و زیبا از فیلم ها
  دیالوگ های زیبا کلاه قرمزی و پسرخاله
  فیلم های خارجی که میشه راحت با بچه ها دید
  حضور پررنگ زنان و کودکان در تبلیغات تلویزیون !
  دیالوگ های ماندگار فیلم های معروف !
  دیالوگ‌های ماندگار Rick and Morty
  معرفی چند فیلم و رمان خیلی قشنگ با ژانر های مختلف
  مرکز مستند سوره ۳ اثر را در ایام اربعین از تلویزیون پخش می‌کند
  «سلمان فارسی» یکی از به یادماندنی ترین پروژه های تلویزیون از تاریخ تاسیسش خواهد بود

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان