تیپ:
هرتیپ ازچندگردان تشکیل شده وهرگردان ازچندگروهان وهرگروهان ازدویاسه جوخه
لشکر یکی از یگانهای بزرگ ارتش است که شامل ۱۰٫۰۰۰ الی ۲۰٬۰۰۰ سرباز میشود. در بیشتر ارتشها یک لشکر از چند تیپ تشکیل میشود و از سوی دیگر چند لشکر با هم یک سپاه را تشکیل میدهند.
لشکرها معمولاً بهوسیله اعداد ترتیبی نامگذاری میشوند (برای نمونه لشکر ۱۶ قزوین). همچنین ردههای گوناگون به نام آنها افزوده میشود مانند «پیاده»، «زرهی»، «موتوریزه» و جز اینها.
فرماندهی یک لشکر بدست سرلشکر است. در ارتش آمریکا معمولاً دو لشکر با هم تشکیل یک سپاه را میدهند و هر لشکر از ۳ تیپ تشکیل شده است.
لشکر ارتش را در فارسی دری افغانستان، قول اردو مینامند.
برای مثال فردابه بررسی لشکر27رسول الله خواهیم پرداخت:
خواستم جمله ی آخروحذف کنم ولی دیدم خیلی موذیانه هست
من زیادبه پنهان کاری(البته به جزدرضمینه ی کاری)
علاقه ندارم
پس اینوبذارین به حساب گاف هام وحواس پرتی هام وکلافه شدنم توامروزکه کلی سروکله زدم
لشکر27رسول الله مال سپاهه نه ارتش
حواس نمیذارین برایی آدم
فردابه بررسی لشکر16قزوین خواهیم پرداخت
هرتیپ ازچندگردان تشکیل شده وهرگردان ازچندگروهان وهرگروهان ازدویاسه جوخه
لشکر یکی از یگانهای بزرگ ارتش است که شامل ۱۰٫۰۰۰ الی ۲۰٬۰۰۰ سرباز میشود. در بیشتر ارتشها یک لشکر از چند تیپ تشکیل میشود و از سوی دیگر چند لشکر با هم یک سپاه را تشکیل میدهند.
لشکرها معمولاً بهوسیله اعداد ترتیبی نامگذاری میشوند (برای نمونه لشکر ۱۶ قزوین). همچنین ردههای گوناگون به نام آنها افزوده میشود مانند «پیاده»، «زرهی»، «موتوریزه» و جز اینها.
فرماندهی یک لشکر بدست سرلشکر است. در ارتش آمریکا معمولاً دو لشکر با هم تشکیل یک سپاه را میدهند و هر لشکر از ۳ تیپ تشکیل شده است.
لشکر ارتش را در فارسی دری افغانستان، قول اردو مینامند.
برای مثال فردابه بررسی لشکر27رسول الله خواهیم پرداخت:
خواستم جمله ی آخروحذف کنم ولی دیدم خیلی موذیانه هست
من زیادبه پنهان کاری(البته به جزدرضمینه ی کاری)

پس اینوبذارین به حساب گاف هام وحواس پرتی هام وکلافه شدنم توامروزکه کلی سروکله زدم
لشکر27رسول الله مال سپاهه نه ارتش

حواس نمیذارین برایی آدم
فردابه بررسی لشکر16قزوین خواهیم پرداخت