اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خبر فوری برای استقلالی ها فرهاد مجیدی به............ بیا داخل بخون

فرهاد مجدید به عشق هوادارانش تا 40 سالگی بازی میکند.

مث علی کریمی نیس که به خاطر پول قهر کنه از تیم بره بیرون25r30

کاپیتان محبوب آبی ها می گوید بازگشتش به استقلال تصمیمی کاملا احساسی بوده است.

*چرا دوباره به استقلال بازگشتی. حقیقتاً کسی پیش‌بینی نمی‌کرد دوباره این اتفاق بیفتد ولی تو آمدی.
اول همه باید بگویم در این مدت زیاد از قول من مصاحبه کار شده ولی من با هیچ‌کس صحبت نکرده‌ام. یک بار در زمان عقد قرارداد حرف زدم و یک بار هم بعد از بازی استقلال. پاسخ سؤالی که پرسیدید، خیلی روشن است. از کودک هفت، هشت ساله گرفته تا آدم‌‌های جوان و مسن که جای پدرم بودند، از من خواستند که دوباره به استقلال برگردم. من باید یک تصمیم مهم می‌گرفتم و در آن شرایط تصمیم گرفتم به چیزی که دلم می‌گوید، گوش کنم. به خاطر علاقه‌ای که داشتم و به خاطر این هواداران تصمیم گرفتم برگردم و دوباره در خدمت استقلال و طرفدارانش باشم.

*البته که این بازگشت طرفداران را خیلی شاد کرد.
اگر این حرف‌ها را زدم به ‌خاطر این نبود که بخواهم سر استقلال یا طرفدارانش منت بگذارم. فرهاد مجیدی نمی‌تواند گذشته‌‌اش را فراموش کند، من هرچه دارم از استقلال و طرفدارانش دارم. وقتی تصمیم گرفتم به استقلال برگردم، خیلی‌ها به من گفتند برنگرد، شاید خرابت کنند ولی من تصمیم گرفته بودم و روی آن ایستادم. گفتم برمی گردم، حتی اگر خراب شوم. اینجا دیگر خودم مهم نبودم، گفتم ایرادی ندارد، من کنار این هواداران باشم‌؛ حتی به این قیمت که خراب شوم.

استقلالیا بزنین این خبر فوری برای استقلالی ها فرهاد مجیدی به............ بیا داخل بخون خوشگله روSmile
پاسخ
 سپاس شده توسط دل ارام محمدی ، mamad_googoliii ، jalal 200 ، MAHTA .S ، غلام00 ، خدای فوتبال 6
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
خبر فوری برای استقلالی ها فرهاد مجیدی به............ بیا داخل بخون - ☻امیرحسین☻ - 09-08-2013، 9:07

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  اطلاعیه فوری سازمان سنجش ویژه اعلام نتایج کنکور ۱۴۰۳
Shocked وحشت مادر از عکس سونوگرافی جنین داخل شکمش + عکس
Shocked انگشت بریده انسان داخل سوپ رستوران! + تصاویر
  زندانی شدن عجیب یک زن داخل وان حمام به مدت 5 روز
  گیر کردن دندان وحشتناک زامبی داخل دهان یک زن !!
  فوری؛ وزیر ارتباطات خبر فیلتر دائمی تلگرام را تکذیب کرد
  نجات معجزه آسای کارگر 50 ساله، پس از سقوط به داخل چاه 12 متری + تصاویر
  روش عجیب یک مرد عرب برای یافتن همسر برای خودش!! عکس
  حمل نوزاد با پراید به داخل بیمارستان !
  زنده شدن دختر جوان در داخل قبر + عکس

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان