موضوعها: 152
سپاس ها 7752
سپاس شده 12976 بار در 4152 ارسال
حالت من: هیچ کدام
پارس خیر ولی دورد چرا بارها و بارها
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
موضوعها: 3
سپاس ها 5
سپاس شده 121 بار در 53 ارسال
01-07-2012، 14:46
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-07-2012، 19:30، توسط هامان کبیر.)
با نام خدای پارسیان این مرز و بوم ترکان و تازیان و... که نژادشان ایرانی به حتم پارس اند اما باز نگران نباشید چرا که این زبان از برای تمامی زفان هاست و ما از بامدادان این روز بر آن شده ایم تا با یاری ایزد منان و شما وطن دوستان دست به کاری شگرف زنیم.
با سپاس هامان کبیر
با نام یار مهربانمان درود باد بدین نگاشته توجه نمایید و احساس یا سپاستان را بیان کنید فردا روز ادامه اش را خواهم گذارد
تازیان(اعراب) بما آموختند بجای خوراک بگوييم غذا،که خود به ادرار شتر می گويند؛برای شمارش خودمان بجای تن از نفر که برای شتر بکار می برند بکار بريم؛بجای واق واق سگ بگوييم پارس پارس که نام اوليه سرزمينمان است؛اينکه بگوييم شاهنامه آخرش خوش است چون آخر شاهنامه ايرانيان از اعراب شکست می خورند آيا وقتش نرسيده (فرهنگ ريشه اي )خود را از اين همه نا آگاهی رها سازيم.
فردا روز تحلیلش را خواهم گذارد با سپاس هامان کبیر
************************************************************************************************************************************************************************************
با نام همان خدایی که هر چه دارم از اوست. پاسخ هامان کبیر و دوستانش بدین نگاشته
در پس این نگاشته نکات نکات روانشناسی، سیاسی، فرهنگی و... است که شایان به یاد است بگوییم دوستان بدون اندکی اندیشه سپاس داده اند اما سپاس بدین نگاشته در حال و یا پیغامی از برای آن از دید و رای ما بسیار لازم است حال نکته را بگویم::::::::
نکته اول:
ادرار شتر را تازی می گويد *غذی*و آنچه ما بجای خوراک به کار مي بريم ،درستش به کسر غين است و بر وزن فعال (غذاء)مثل حسام که که خود تازی ها به همين معنا به کار می برند.حال تقصير ماست که بجای غذاء می گوييم غذا يا تازی ها البته بايد گويا بود که همان خوراک بهتر و نیکو تر است است
************************************************************************************************************************************************************************************
نکته دوم(دوم در پارسی تشدید ندارد)::::::::نفر در فرهنگ تازی به دو گونه بيان شده است 1:فردی،که از يک جمع از براي کاري بيرون رفته است2:قوم و قبيله؛يکای شمارش شتر را ما خود نفر قرار دايم البته همان تن بهتر
است.
نکته سوم(سوم هم همانند دوم)::::::::تازي پارس را تلفظ نمي کند برايش دشوار است چرا که در زبانشان اصلا *پ*را ندارند اگر مي خواست مي گفت فارس يا بارس
نکته چهارم::::::::پایان شاهنامه هم خوش است چرا که آن پير خردمند ابولقاسم فردوسی که بخشايش ايزدی شامل احوالاتشان گردد با زيرکی و رندی خاصی به هجو سلطان محمود غزنوی مي پردازد (در ابتدا و ميانه شاهنامه بدينگونه نيست)و سخن دل خود را آن حکيم بازگو می سازد.
برتری ما ايرانيان به عدم تعصبمان بوده و هست ،بر خلاف بيشتری از تازيان،پس بهتر است با اين حرف هاي بی اساس بازی نخوريم بالکه با بينشی درست بياييم پارس باشيم و پارس بمانيم.
آری وقتش است کمی آگاه شويم که هامان که بود فردوسی چه کرد و....
موضوعها: 134
سپاس ها 2915
سپاس شده 3454 بار در 1276 ارسال
به اعراب نباید تازی گفت(سگ وحشی)این نژادپرستی و توهیین به یک نژاد است و اینجا محکوم میباشد
نابود باد کمونیسم نابود باد صیهونیسم
卐
卐
卐
卐
卐
卐
卐
卐
عضو گروه تاریخ انجمن
موضوعها: 157
سپاس ها 2093
سپاس شده 1698 بار در 622 ارسال
04-07-2012، 13:18
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-07-2012، 13:27، توسط فلانی.)
ا گر اعراب نبودن وبه شاهان بی لیاقت آن دوره حمله نمکردن ما الان کامل ترین دین رانداشتیم
نباید
به اعراب توهین کرد هرچند هم که ......
خودتان میدانید