موضوعها: 94
سپاس ها 10074
سپاس شده 21361 بار در 3478 ارسال

حالت من:
15-07-2012، 17:05
(آخرین ویرایش در این ارسال: 15-07-2012، 17:24، توسط SABER.)
به نظر من از رده خارج شده است و کار نادان هاست.
نژاد پرستی مایه تفرقه و از بین بردن عقل است.
مثلا فرد می خواهد کسی که هم نژادش است قدرت رو بدست بگیره و نه اون فردی که شایسته تر است.
یک مثال دیگه مثلا در کشورهای غیر پیشرفته در یک کشور واحد، نژادهای مختلف با هم در گیرند و می خواهند نژاد و قوم خودشون قدرت رو به دست بگیره و به همین دلیل هم بر اثر درگیری و عدم شایسته سالاری سرعت پیشرفت ان ها کند می شود و دشمنان هم از این عامل برای تفرقه انداختن سوء استفاده می کنند.
ولی در یک کشور پیشرفته مردم با هم متحد هستند و اختلاف بین ان ها بسیار ناچیز است...
مثلا در منطقه ما، ایران هر چه می خواهد با این عرب های نادان (بخش نادانش منظورم است بخشیشون نادان نیستند) ارتباط بر قرار کند آن ها به نژاد عرب بودن خود می نازند و دست دوستی نمی دهند.
در صورتی که در اروپا الان آلمان و فرانسه که در جنگ جهانی دشمن خونین هم بودند با هم متحد هستند و حتی در اتحادیه اروپا مرز وجود ندارد و مردم می توانند بدون گذرنامه وارد کشورهای دیگه شوند.
برای "تشکر کردن" و یا گفتن"خوب و جالب بود" از دکمه
سپاس استفاده کنید
سوالات و مشکلات خود مربوط به انجمن را در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا
ثبت نام کنید یا
وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا مطرح کنید،
به پیغام خصوصی در این مورد جواب داده نمی شود.
آپلود سنتر عکس اختصاصی فلش خور! عکس خور!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.akskhor.ir
موضوعها: 134
سپاس ها 2915
سپاس شده 3454 بار در 1276 ارسال
حالت من: هیچ کدام
من از هیچ گروه نژا پرستی به اندازه پان ترکیسم بدم نمیاد دوست دارم سر به تنشون نباشه
نابود باد کمونیسم نابود باد صیهونیسم
卐
卐
卐
卐
卐
卐
卐
卐
عضو گروه تاریخ انجمن
موضوعها: 17
سپاس ها 1032
سپاس شده 1502 بار در 483 ارسال
دوستان نزاد پرستی از نوع یهودیش بده ولی از نوع نازیستش خوبه.
به عنوان مثال یهودیان فقط خودشون رو انسان محسوب می کنن و انسانهای دیگرو حیوانات انسان نمایی میدونن که برای تامیین رفاه و آسایش یهودیان افریده شدن.
البته دوستان باید این رو بدونن نازیسم به نژاد پرستی معتقد نیست بلکه به نژاد گریی معتقد است.یعنی حفاظت خون آریایی در برابر تجاوز دشمنان.
از نظر هیتلر این اختلاط نژاد است که باعث نابودی ملت ها میشه.یعنی هر ملت باید نزاد خودش رو حفظ کنه.چه آریایی چه ساکسون
پیشوا.........
پیشوای عزیز تر از جانم، میدانم که صدای مرا میشنوی
میدانم که با چه سختی و از جان گذشتگی ای برای سرافرازی نژاد آریایی و ملتت تلاش کردی
میدانم سربازان وطن چگونه برای سرافرازی اش شجاعانه و دلیرانه جنگیدند
میدانم از ما چه میخواهی.......
با چکمه هایمان مغرورانه بر روی جسد دشمنانت رژه خواهیم رفت.......
پیشوا آسوده باش که ما بیداریم.....
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا
ثبت نام کنید یا
وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://uploadtak.com/images/r7921_xwvtcmvaldf9aegi18rh.jpg
موضوعها: 116
سپاس ها 2019
سپاس شده 7492 بار در 2207 ارسال
کار کشور های غیر پیشرفته است
و اصلا خوشم نمیاد
موضوعها: 98
سپاس ها 968
سپاس شده 2096 بار در 707 ارسال
اقا نه نژاد پرستی نه فراموش کردن نژاد متوسط کشور ما نژاد اصلی خوشو فراموش کرد و بر عکس عربا نژادشونو حفظ کردن اونها تا ابد وحشی هستن اما مایی که با اصل و نسب بودیم نژاد عربا رو بر تن خودمون کردیم جای تاسف داره ما حتی نمیدونیم کوروش کی بود ولی بر عکس کاملا میدونم مالک اشتر که یکی از فرمانده های امام علی بود پدرش کیه مادرش کیه جدو ابادشونو بهتر میتونیم از افراد مخصوصا بسیجی ها بدونیم حالا عیب نداره بدونیم مالک شتره کی بود اما نه در این حد کشور ما در این زمینه حرف اولو میزنه اما نژاد پرستی خوبه امریکایی ها چون نژادشون مخلوطی از سفید و سیاه بود و یک رییس و یک چیز داشتن هنوز هم قوین کشور ما هم بد نیست من راضیم باز همین که میدونیم کوروش رو با کدام ک مینویسن جای شکرش باقیه من هم دینمونو دوست دارم هم دین اصلی من رو
اما بازم میگم عشقستو ایران
موضوعها: 27
سپاس ها 740
سپاس شده 769 بار در 196 ارسال
بقول دکتر شریعتی: بازگشت به نژاد یعنی بازگشت به گذشته و زندگی در دنیایی که به امروز تعلق ندارد.
کاملترین دین الهی هم گفته : نزدیکترین شما با خدایتان باتقواترین شماست.
گاهی اوقات درسته که آدم باید یه مهری نسبت به ویژگیهاش داشته باشه ولی این مهر میتونه برای کشورش یا دینش باشه نه برای نژادش
به نظر من نژادپرستی یک عمل بدوی و نامتمدنانه هست.
در این خاك زرخیز ایران زمین ، نبودند جز مردمی پاك دین / همه دینشان مردی و داد بود ، وز آن کشور آزاد و آباد بود
پدر در پدر آریایی نژاد ، ز پشت فریدون نیکو نهاد / بزرگی به مردی و فرهنگ بود ، گدایی در این بوم و بر ننگ بود
کجا رفت آن دانش و هوش ما ، که شد مهر میهن فراموش ما / که انداخت آتش در این بوستان ، کز آن سوخت جان و دل دوستان
چه کردیم کین گونه گشتیم خار؟ ، خرد را فکندیم این سان زکار / نبود این چنین کشور و دین ما ، کجا رفت آیین دیرین ما؟
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ، کجا این سر انجام بد داشتیم / بیا تا بکوشیم و جنگ آوریم ، برون سر از این بار ننگ آوریم
(حکیم فردوسی توسی)
موضوعها: 11
سپاس ها 168
سپاس شده 452 بار در 256 ارسال
امام علی (ع) فرمود : زبان شما شناسنامه شماست
ما باید فرهنگ ایرانی خودمون رو حفظ کنیم (البته اگه این غرب زدگان و امپریالیست های کفار بکذارند )
ولی نژاد پرستی کار احمقانه است
نژاد پرستی یعنی جنگ
یعنی کشتن سیاهان در امریکا
کشتن اسلاو ها
کشتن ژرمن ها
کشتن پارس ها
و در کل یعنی تحقیر نژاد های دیگر
و در اخر شعله ور شدن جنگی ویرانگر