07-11-2012، 14:56
1 فقط کورش
|
کدام پادشاه ها؟ |
|||||||||||||||||
07-11-2012، 14:56
1 فقط کورش
07-11-2012، 15:07
کوروش داریوش نادر شاه
07-11-2012، 18:18
کوروش کبیر
داریوش بزرگ انوشیروان دادگر نادر شاه خشایار شاه
08-11-2012، 23:47
(07-11-2012، 0:51)Pachacuti Hirohito نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ینی کاملا دارین دنبال حرف میگردینا ![]() ![]() گفته پادشاه های پیشنهادی یعنی پادشاه هایی که بیشتر ازشون میگیم و میشنویم نه اینکه از بین اینا انتخاب کنیم. این دیکتاتور منشانه هم واژه ی جدیدیه انگار من که نشنیده بودم.
09-11-2012، 2:49
خوب دیکتاتور منشانه س دیگه! نویسنده میخواد ذهن افراد رو توی یه کانال مشخص بندازه... اگه به من باشه میگم خسروپرویز. اگه اون نبود احتمالا حکومة خبیث ساسانی به این زودی توسط اعراب نابود نمیشد و مردم طبق روال قبلی، ازدواج با محارم و قتل و اجاره ی زنان و دختران بیگناه و باقی رسوم زشت ساسانی رو سالیان سال ادامه میدادن...
09-11-2012، 12:17
البته حرف شما درست است ولی حمله خارجی وغصب یک کشور وجنگ افروزی هم یک کار امپریالیستی است.
حال حکومت طرف مقابل میخواد هرچقدر بد باشه. باید درصدد صلح کوشید نه جنگ افروزی. بعدش هر قومی فرهنگ خودش رو داشته...
09-11-2012، 12:35
(09-11-2012، 2:49)Pachacuti Hirohito نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. لطفا این قدر چرتو پرتایی که به مختون خطور میکنه رو اینجا ننوسین. تا زمانی که تو کشور ما افراد خائن،وطن فروش و بی هویتی مثل شما زندگی می کنن اوضاع ما از این بهتر نمیشه. والا تا جایی که ما میدونیم.این چیزیایی که شما نوشتین مربوط به اعراب میشه نه ایرانیان مثل دختر زنده بگور کردن.یا همبستر شدن چند مرد بصورت مشترک با یک زن یا تعویض زنهایشان با یکدیگر و یا زنا کردن با کنیزان(که حتی با وجود دین اسلام هنوز این رسم برچیده نشده) یا اجاره دادن زنها و دخترانشان به یکدیگر. این ها که گفتم فقط بخشی از تمدن با شکوه اعراب بوده. اگر ایرانیها همسایه ی این موجودات سیاه ،سوسمارخور تن پرور و شهوت پرست نبودن این اعراب هنوز هم در جهل مرکب باقی میموندن.
09-11-2012، 14:29
معلومه ديگه كوروش
![]()
09-11-2012، 14:36
داریوش بزرگ
09-11-2012، 19:29
نمیخوام از بحث منحرف بشیم ولی در تایید صحبت آقای آریوبرزن بگم که در زمان ساسانیان ایرانیان حتی حجاب هم داشتند بطور کامل جوری که در حالات خاصی حتی باید خود رو از پدر و برادرشون بپوشونن. متاسفانه اون اعراب بودن که درب خانه هاشان کاملا باز بود. دختران را زنده به گور میکردن. تجاوز و زنا براشون مثل نقل و نبات بود. دین اسلام برای همین هم در زمان فساد مطلق اعراب در عربستان نازل شد. حضرت علی(ع) هم در این زمینه احادیثی دارند. حال آنکه می بینیم این تازیان هنوز قبر پیامبر خشک نشده این موجودات خیانت کردند. این است نژاد عرب!(البته تهمت نژاد پرستی نزنید من نگفتم آریا بهتره)
| |||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|