23-11-2012، 13:39
جا گذاشتي . . .!
رد خاطراتـت را جا گذاشتي،
مال ناراضي از گلوي ما پايين نميرود؛
بيا برش دار..........!
رد خاطراتـت را جا گذاشتي،
مال ناراضي از گلوي ما پايين نميرود؛
بيا برش دار..........!
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |
|||||||||||||||||||||||||||||
23-11-2012، 13:39
جا گذاشتي . . .!
رد خاطراتـت را جا گذاشتي، مال ناراضي از گلوي ما پايين نميرود؛ بيا برش دار..........!
23-11-2012، 13:42
دل آدما...
شیشه نیست که روش " هــــــا " کنیم بعد با انگـــشت یه قــــلب بکشیم و وایسیم آب شـــدنش رو تماشــــا کنیم و کیـــــف کنیم !!! رو شیشه نـــازک دل آدمـــا اگـــه قلبـــــــــی کشیدی بایدمردونه پاش وایستی !!
23-11-2012، 14:10
فلسفه نباف شاعر !
چه ممکـن ؛ چه محال ؛ چه جبر ؛ چه اختيار ؛ چه هر کووفت ديگري... او رفته است ديگر !!
23-11-2012، 14:50
مدت هاست دلم احساس سنگینی می کند...
مدت هاست یاد گرفته ام گریه نکنم ... مدت هاست دلم نتوانسته خودش رو سبک کنه ... مدت هاست دیگر در عمق قلبم کسی لانه ندارد ... مدت هاست تمام باورم این است که هرچه بود تمام شد، چه خوب چه بد نسیمی بود که وزید و رفت ... مدت هاست دل تنگ بارانم ... مدت هاست عاشقی را از یاد برده ام ... مدت هاست یاد گرفته ام بگویم، بنویسم خوبم تا بقیه بشنوند و بخوانند و باور کنند که خوبم ... نمی دانم که مدت هاست چرا این گونه شده ام
23-11-2012، 14:58
تـا ?ـے ايـ?? تـراژدے مسخـره زندگے را نگاه ?ــُنمـ؟!
ديــالوگ هـايے ?ــه برايــمـ دي?ـــته ?ــرده انـد؟! اين نمــايش ت?ـــرارے ايـن خنده هـاي زور?ـے تـا ?ـے؟!
23-11-2012، 15:02
تاریــخ انقضایــت کــه ســر برســد
از Call تبــدیل میشــوی بــه Missed Call به همیــن راحتــی.....!
23-11-2012، 15:15
يادت در ذهنم و عشقت در قلبم
و عطر مهربانيت در تمام وجودم است عزيزم محبت را در پاکي نگاهت و صداقت را در وجود مهربانت معني کردم وبدان که زيباترين لحظه هايم در کنار تو بودن است
23-11-2012، 15:26
یادت هست می گفتی : اگر تركم كنی روزی ، تمام عمر خاموشم ؟
به یادت هست می گفتی : نرو هرگز كه من بی تو فراموشم؟ به یادت هست می گفتی : كه هر لحظه ، شبها ، صدایت هست در گوشم ؟ كنون آن روزها رفته ، تو هم رفتی ، اینك من شدم تنها ، اسیر دردها ، غمها تمام روزها ، شبها ، ماهها ... شكسته در گلو بغضم ، به یادت اشك می ریزم به یادت ای وجودو هستی من به یادت میمیرم به یادت ای امید من اکنون دور از آشیان میمیرم
23-11-2012، 18:38
شبـــ تو اتاق ،تو تاريكــي منتظر
روشــن شــدن چراغ گوشيت باشــي ، يهــو چراغش روشــن شه ... قلبتـــ بتپه... تــاپ ...تـــاپ...تـــاپ... ميــري بَرِش ميـــداري ... ×يعــني اونهـ ؟× رو صفحــه مي بيني : "Battery low" قلبتــــ ميشكنه ... وقتـــي كسي نباشه قلبت و شارژ كنه چه فرقــي ميكنـــه... گوشيتـــ خاموش ميشه .. آروم كِز مي كنــي و تا خود صبح بهـ خودتــــ و بدــبختيات بد و بيـــراه ميگي...
23-11-2012، 18:47
هميشـــ ـــه بهتـــريــטּ هــآ براي مـــטּ است
اگر تـو براي مـטּ ـ نيستــے پس لـــآبد بهتـــريــטּ نبـــود ـے شــــ ــك نكــــטּ ـ ...!
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|