30-10-2013، 15:16
مطمئنی واسه شریعتیه؟؟؟؟

|
|
نامه عاشقانه دکتر علی شریعتی برای همسرش |
|||||||||||
|
30-10-2013، 15:16
مطمئنی واسه شریعتیه؟؟؟؟
![]()
30-10-2013، 15:39
خیلی شعر خوبی رو انتخاب کردی
ایشلا کهعلاقت به شعر و ادبیات رو گسترده ترش کنی
30-10-2013، 17:12
(30-10-2013، 15:09)actinium نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نه والا:| ما انتقاد پذیریم وقتی میگید نیس لابود نیس دیه
30-10-2013، 17:38
اسپـــم هآ پاک شدند|:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. L☺vely star دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.actinium لطفــآ ادامه ندین..!!اینجآ گ.آ نیستــ!
30-10-2013، 23:56
(30-10-2013، 17:38)aCrimoniouSs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.لحنتان اصلا خوب نیست. یک بحث دوستانه و علمی هم که شکل می گیرد، اینطور برخورد می شود...
30-10-2013، 23:58
واقعا یه سری از سوالای منم همیناست
04-11-2013، 9:59
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
14-12-2013، 16:00
اوخـــــــــــــــــــ.. چ قشنگ
![]() ![]() ![]() ![]() خلاصشو خونديندم ايشاللا عمري بود اکاملشم فيض ميبريم
18-01-2014، 17:14
دوستت دارمها را، نگه میداری برای روز مبادا ؛
دلم تنگ شدهها را، عاشقتمها را… این جملهها را که ارزشمندند الکی خرج کسی نمیکنی! باید آدمش پیدا شود! باید همان لحظه از خودت مطمئن باشی و باید بدانی که فردا، از امروز گفتنش پشیمان نخواهی شد! سنت که بالا میرود کلی دوستت دارم پیشت مانده، کلی دلم تنگ شده و عاشقتم مانده که خرج کسی نکردهای و روی هم تلنبار شدهاند! فرصت نداری صندوقت را خالی کنی! صندوقت سنگین شده و نمیتوانی با خودبکشیاش… شروع میکنی به خرج کردنشان! توی میهمانی اگر نگاهت کرد ، اگر نگاهش را دوست داشتی ، توی رقص اگر پابهپایت آمد ، اگر هوایت را داشت ، اگر با تو ترانه را به صدای بلند خواند ، توی جلسه اگر حرفی را گفت که حرف تو بود ،اگر استدلالی کرد که تکانت داد ، در سفر اگر شوخ و شنگ بود ، اگر مدام به خندهات انداخت و اگر منظرههای قشنگ را نشانت داد ، برای یکی ، یک دوستت دارم خرج میکنی ! برا ی یکی ، یک دلم برایت تنگ میشود خرج میکنی ! یک چقدر زیبایی ، یک با من میمانی ؟! بعد میبینی آدمها فاصله میگیرند ، متهمت میکنند به هیزی ، به مخزدن ، به سواستفاده کردن از اعتماد آدمها ، به پیری و معرکهگیری … اما بگذار به سن تو برسند! بگذار صندوقچهشان لبریز شود ، آنوقت حال امروز تو را میفهمند ؛ بدون اینکه تو را به یاد بیاورند ... ! غریب است دوست داشتن ... !! و عجیب تر از آن است دوست داشته شدن ... !!!! وقتی میدانیم کسی با جان و دل دوستمان دارد و نفسها و صدا و نگاهمان در روح و جانش ریشه دوانده ، به بازیش میگیریم ؛ هر چه او عاشقتر، ما سرخوشتر ؛ هر چه او دل نازکتر، ما بی رحم تر. تقصیر از ما نیست؛ تمامی قصه های عاشقانه، اینگونه به گوشمان خوانده شدهاند !! "دکتر شریعتی "
18-01-2014، 17:24
خوب اره لیاقت می خاد
![]()
| |||||||||||
|
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||
| برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
| شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
|
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|