25-03-2026، 3:12
(آخرین ویرایش در این ارسال: 25-03-2026، 3:13، توسط dadachkaiko.)
بهم نگو پشت سر من چی گفتن، بهم بگو چرا انقد پیشت راحت بودن تا درباره من حرف بزنن.
- پدرخوانده
- پدرخوانده
|
|
" دیالوگ های ماندگار " |
|||||||||||||||||||||||||||||
|
25-03-2026، 3:12
(آخرین ویرایش در این ارسال: 25-03-2026، 3:13، توسط dadachkaiko.)
بهم نگو پشت سر من چی گفتن، بهم بگو چرا انقد پیشت راحت بودن تا درباره من حرف بزنن.
- پدرخوانده
08-04-2026، 23:13
![]() ![]() Cukur
08-04-2026، 23:49
سلام، من چندلرم، من وقتی احساس ناراحتی میکنم جوک میسازم...
متیو پری فرندز
13-04-2026، 16:56
Scarface
Tony Montana: The Eyes Chico, They Never Lies Chico: Dont go fuc*kin crazy on me ok? just remember last year in this time were on the fuc*kin cage yo ok? Tony: You Remember, I like to forget that Chico: I said be happy with what you got. Tony: You be happy. Me, I Want Whats Coming To Me. Chico: And whats coming to you tony? Tony: The World Chico, And Everything in It. تونی مونتانا: چشمها چیکو، اونا هیچوقت دروغ نمیگن. چیکو: دیوونه بازی در نیار، اوکی؟ فقط یادت باشه پارسال اینموقع ما تو یه قفس تخ*می بودیم، باشه؟ تونی: تو یادت باشه. من دوست دارم فراموشش کنم. چیکو: حرفم اینه که با چیزی که داری خوش باش. تونی: تو خوشحال باش، من چیزیو میخوام که به سمتم میاد چیکو: و چی به سمت تو میاد تونی؟ تونی: دنیا چیکو، و هرچی که توشه...
13-04-2026، 20:36
اول دسته اسکناس رو ببین
بعد شستت رو تفی کن): "ارسطو عامل _ پایتخت "
14-04-2026، 9:51
راه رفتنی را باید رفت
در بستنی را باید بست - فامیل دور در بستنی رو باید لیسید - پسر عمه زا
14-04-2026، 13:56
ببین میدونم کوری ولی باید اینو ببینی...
کارل جانسون (CJ) GTA - SA
21-04-2026، 11:40
شما همهتون یه مشت آشغالید میدونین چرا ؟
جرعتشو ندارین خودتون باشین. یه آدم مثل من نیاز دارین. یکی مثل من نیاز دارین تا انگشت مسخرهتون رو بگیرین سمتم و بگین هی اون آدم خیلی بده. شما ها چی هستین ؟ خوب ؟ نه شما خوب نیستید فقط بلدید چجوری پنهانکاری کنید. چطوری دروغ بگین. من.. همچین مشکلی ندارم من همیشه راست میگم حتی وقتی که دروغ میگم. - تونی مونتانا | صورت زخمی
21-04-2026، 13:43
اگه ک.ر داشتم، الان بهت میگفتم بخوریش.
-دریاچه وحشت، دولورس پیکرمن
دشمنی که صادقانه کینه می ورزد بهتر از دوستی است که ریاکارانه ابراز محبت میکند...
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||
| برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
| شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
|
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|