04-12-2012، 11:38
از سرم که بیفتی ، دست و پای غرورت خواهد شکست !
آن روز درد شکستن را خواهی فهمید ... روزی که از چشمت افتادم را به یاد آر....
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |
||||||||||||||||||||||||||||||||
از سرم که بیفتی ، دست و پای غرورت خواهد شکست !
حسادت
قیامت رفاقت صداقت همه و همه در وجود تو پس دوستت دارم!
04-12-2012، 11:39
همین که هستی...
همین که لابلای کلماتم نفس میکشی... راه میروی... در آغوشم میگیری... همین که پناه واژه هایم شده ای... همین که سایه ات هست... همین که کلماتم از بی "تو"یی یتیم نشده اند... کافیست برای یک عمر آرامش... باش! حتی همینقدر دور... حتی همینقدر دست نیافتنی...
04-12-2012، 11:40
تو که از منه خسته تنهاتری
تب و تاب حاله پریشون من نگو آخر قصه تنهاییه نگو ای حضور تو درمون من! صدای تو آوم جوون منه دلت دایه ی مهربونه منه منه بی نشون از تو پیدا شدم که عشق تو نام و نشون منه!
04-12-2012، 11:41
من که همه دار و ندارم تویی
اونی که میخوام تنها نزارم تویی تویی که نداشتی و نداری منو تنها گذاشتی و بازم تنها میذاری منو
04-12-2012، 11:42
ﻣـﻨـﻮ ﺑﺸﻨﺎس ﻛﻪ ﻫﻤﻴﺸﻪ
ﻧﻘﺶ ﻏﺼﻪام روی ﺷﻴﺸﻪ ﻣﻦ ﺧﺸﻜﻴﺪه درﺧﺖ ﺗﻮی ﺑﻄﻦ ﺑﺎغ و ﺑﻴﺸﻪ ﺟﺎدهﻫﺎی ﺑﻲ ﺳﻮارو ﺳﺎل ﮔﻨﮓ ﺑﻲ ﺑﻬﺎرو ﺗﻮ ﻧﺪﻳﺪی ﺑﻪ ﭘﺸﻴﺰی ﻧﮕﺮﻓﺘﻲ دل ﻣﺎ رو ﻟﺤﻈﻪﻫﺎی ﺗﻠﺦ ﻏﺮﺑﺖ ﻫﻔﺘﻪﻫﺎی ﺑﻲ ﻣﺮوت ﺗـﻮ ﻧـﺒـﻮدی ﻛـﻪ ﺑـﺒـﻴﻨﻲ ﺷﺐ ﺗﺎر اﻧﺘﻈﺎرو ﻫـﻤـﻪ ﻗﺼﻪﻫﺎم ﺗﻮ ﻫﺴﺘﻲ ﻟﺤﻈﻪ ﻟﺤﻈﻪﻫﺎم ﺗﻮ ﻫﺴﺘﻲ ﺗﻮ ﺧـﻴﺎﻟﻢ ﺗﻮی ﺧﻮاﺑﻢ ﭘﺎ ﺑﻪ ﭘﺎم ﺑﺎزم ﺗﻮ ﻫﺴﺘﻲ ﻫـﻤـﻪ ﻗﺼﻪﻫﺎم ﺗﻮ ﻫﺴﺘﻲ ﻟﺤﻈﻪ ﻟﺤﻈﻪﻫﺎم ﺗﻮ ﻫﺴﺘﻲ ﺗﻮ ﺧـﻴﺎﻟﻢ ﺗﻮی ﺧﻮاﺑﻢ ﭘﺎ ﺑﻪ ﭘﺎم ﺑﺎزم ﺗﻮ ﻫﺴﺘﻲ...
04-12-2012، 11:44
به خودت می آیی ، یادت می آید دیگر نه کسی است که از پشت بغلت کند ، نه دستی که شانه هایت را بگیرد ، نه صدایی که قشنگ تر از باد باشد …
تنهایی یعنی همین …
04-12-2012، 11:45
دلم اینجا...درست در همین نقطه از دنیا ایستاده....توقف کرده
راه میرم حرف میزنم گاهی میخندم اما هیچ تصویری به جز همین تصویر بالا رو نمیبینم دلم هواشو داره هوای همین نقطه از زمین که میون ازدحام آدمهایی اما صدای دیگه ای نمیشنوی انگار توی خلاء هستی انگار خودتی و خودش انگار عظمت مهربونیش میگیرتت حسش میکنی میشنویش فقط...فقط اگر بخوای
04-12-2012، 11:46
گذشته
در گذشته حال حالاست که هیچ فکری نداری پس، اینده را داشته باش که چون تنها ان را داری...
04-12-2012، 11:47
ﺑﺎﻳﺪ ﺧﻴﺎﻧﺖ ﻛﻨﻲ ﺗﺎ ﺩﻳﻮﻭﻧﻪ ﺍﺕ ﺑﺎﺷﻦ ؛
ﺑﺎﻳﺪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﮕﻲ ﺗﺎ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﺗﻮ ﻓﻜﺮﺕ ﺑﺎﺷﻦ ؛ ﺑﺎﻳﺪ ﻫﻲ ﺭﻧﮓ ﻋﻮﺽ ﻛﻨﻲ ﺗﺎ دوسِت ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻦ ؛ ﺍﮔﻪ ﺳﺎﺩﻩ ﺍﻱ ، ﺍﮔﻪ ﺑﺎﻭﻓﺎﻳﻲ ، ﺍﮔﻪ یک ﺭﻧﮕﻲ ؛ بدون که ﻫﻤﻴﺸﻪ ﺗﻨﻬﺎﻳﻲ …
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|