04-12-2012، 21:53
اقا نرو از پیش من،
از پیش من...
از پیش کسی که روزی،
برای تو عشقش رو رها کرد.............
از پیش من...
از پیش کسی که روزی،
برای تو عشقش رو رها کرد.............
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |
|||||||||||||||||
04-12-2012، 21:53
اقا نرو از پیش من،
از پیش من... از پیش کسی که روزی، برای تو عشقش رو رها کرد.............
04-12-2012، 22:38
تورا نمیشناسم!! کیستی؟؟
روزی که چشمانت لبریز از عشق بود و شوق و من ، آشنایم بودی، امروز که در آنها هزار عشق است و انبوه جمعیت ، چقدر غریبه ای!!! نه ،دیگر تورا نمیشناسم.....راستی ،تو کیستی؟؟
04-12-2012، 23:06
تــاک تـیـک . تـیـک تـــــاک . . . .
گــــــــــــذر زمـــــــــان . . . یه جا ســــــــیــگـاری پـــــر خـــــــاکـسـتـر . . . یه دفـتـر پــر شـعـر و خـــــــاطــره . . . یه چــــــــــــای تـلـخ و ســــــــــرد . . . نمیدونم امـــــروز چـــنـد شنبه است ! نمــی خــــــــــــواهـم هم بدونم. تکـــــــــــرار که دونستن نداره !! از پـــنـجـــــــــره بـیـــرون رو نگاه کن ؛ آدم ها میدوند دنبال تیک و تاک تا خودشون رو با اون همزمان کنند بــــــی ساعت راحت تـر میشه زندگـــــــی کرد نه ؟ شــبــــــــــــــــــــ رو دوسـت دارم همه که خــــــــوابـیـدن تــازه میشه نــفـــس کشید !!
گاهي سكوت علامت رضايت نيست...
شايد كسي دارد خفه مي شود، پشت سنگيني يك بغض......... دستـــــــانت را در برابرم مـــــشت میکنی و مــــــیپرسی: گــــل یا پـــــوچ؟ و من در دل میـــــــگویم: فــــقط دســـــتانـــت
04-12-2012، 23:11
به تو مي گــــــــــويم فلانى!!!
بهـ خودم تو مي گــــــــــويم !! !! تقصيره من نيست مشكل از حنجره ايست كه گــــــــــره خــــــورده به بغض.... يك طرف خاطره ها .... يك طرف فاصله ها....
05-12-2012، 8:40
دلـ ـم گرفـ ـته از آدمـ ـای کـ ـه میـ ـگن دوسـ ـت دارم
ولـ ـی معنـ ـیش رو نمـیـ ـدونن از آدمـ ـای کـ ـه میـ ـخوان مـ ـال اونـ ـا باشـ ـی ولـ ـی خودشـ ـون مـ ـاله تـ ـو نیسـ ـتن از آدمـ ـای کـ ـه زیـ ـر بـ ـارون بـ ـرات میـ ـمیرن ولـ ـی وقتـ ـی آفتـ ـاب بـ ـشه همـ ـه چیـ ـز یـ ـادشون میـ ـره
05-12-2012، 10:56
من اگه کسی رو داشتم
دیگه دربه در نبودم باغم و غربت واندوه دیگه همسفر نبودم اگه زخم نخورده بودم توروباورنمیکردم پشت این حصارغربت باغمت سرنمیکردم ![]()
05-12-2012، 12:22
فلانيه من مخاطب خاص من
دوستت دارم حتى هنوز كه شدى فلانى !!
05-12-2012، 12:25
دلـــم یـک غــریبــه مـی خــواهـد
بیـــایــد بنشینــد فقـــط سکـــوتــ کنـد و مـــن هــی حـــرفـــ بــزنــم و بـــزنـــم و بــزنــم تـــا کمــی کـــم شــود ایـن همــه بـــار … بعـــد بلنــد شـــود و بـــرود انگــــار نــه انگـــار …!
05-12-2012، 12:34
تو تويي كه به من عشق را آموختى
كجايي؟؟ | |||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|