06-01-2013، 17:16
مــرا به رد شــعرم دنبال كـن
مـن رد پــا نــدارم
رد درد را بــگـير
و به من بــرس
مـن رد پــا نــدارم
رد درد را بــگـير
و به من بــرس
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |
|||||||||||||||||
06-01-2013، 17:16
مــرا به رد شــعرم دنبال كـن
مـن رد پــا نــدارم رد درد را بــگـير و به من بــرس
06-01-2013، 17:21
از وقتی که نیستی ..
خدا می داند چقدر آب به صورتم پاشیدم .. لعنتی .. این کابوس آنقدر واقعیست .. که از خواب بیدار نمیشوم ..
06-01-2013، 17:26
در انتـظــــــار تــــــو
کـاســــــه ی صـــــــبـر کــــه هـیـــــــچ صـــــــبـر کـاســـــــه هـم لـبــــــــریـز شــــــــد . . . !
06-01-2013، 17:29
تـ ـو بـ ـرو…
مـ ـن هم برای اینکـ ـه راحـ ـت تربروی… می گویـ ـم : برو “خیـ ـالی نیسـ ـت “ …امـ ـا… … کیسـ ـت که ندانـ ـد… …بی تـ ـو… تنهـ ــا چیـ ـزی کـ ــه هسـ ـت….. “خیـ ـال توسـ ـت” ....!
06-01-2013، 17:34
دوستت دارم هایت را پس میدهم
بر دلم سنگینی میکند این همه دروغ
06-01-2013، 17:37
سکـــوتــــــ ...
حـــرفـــــ هــای نــاگفتــه ام را مـی شــود در سکــوتــی جــای داد و مـــن مــانده ام کــه چگـــونـــه اینهمـــه سکـوتـــــ را در دلـی خستـــه بگنجــانــم! تـــو بگـــو ایــن دل تـــابـــــ مــی آورد اینهمـــه تنهـــــایـــی و ... ؟! کــاش میشــد گفتــــــــ امـــا نمـی شـــود...!!!!!!!!!
06-01-2013، 17:40
جای قول و قرارهایمان امن است.....
زیر پاهای تو!!!!!!!
06-01-2013، 17:41
هَمـــیشــﮧ دوωــ داشتَــґ وَقتــــے از בَستــِ عِشــقَـґ
טּــارآحَتــ مــیشَــґ و بِــهـِشــ میگـَــґ دوسِتــ نَدارґ اَمــّا تــﮧ دِلَــґ دارَґ اَز عِشــقِشــ میــمیرґَ اوטּ بَرگَردــﮧ و بِگِــ غـَلَط کَردے چِـﮧ بـِפֿــواے چِـﮧ نَـפֿــواے مآلــ خودَمـے
06-01-2013، 17:44
هی روزگار!!!
من به درک خودت خسته نشدی از دیدن تصویر تکراری درد کشیدن من؟؟؟؟
06-01-2013، 17:46
خـــــدایـــــــــا ...
هــیچ می دانـــــــی که همیشه به موقع به دادِ دلــــــــــم.. تــــــــو می رسی ؟؟! آنـجـــــــــــا کـــ__ــــه خســـــــــته ام .. آنجــــــــا کـــ__ــــه دل شکســـــته ام .. آنجا که ازهمه ی عالم و ادم گسسته ام .. همیشه تــــــــــو همان دســـتی هست کــــــــه می گیری از دلـــــم غبارِغمها را، خـــــــــــدایــــــا.... ســـــــــــپاس .......
| |||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|