24-01-2013، 20:10
ســنـگـیــن اســت
تـکــلـیــف بــی تـو بـودن !!
تــو آســوده بـخــواب
مــن مـشــق گـریـه هـایـم مــانـده . . .
تـکــلـیــف بــی تـو بـودن !!
تــو آســوده بـخــواب
مــن مـشــق گـریـه هـایـم مــانـده . . .
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |
||||||||||||||||||||||||||||||||
24-01-2013، 20:10
ســنـگـیــن اســت
تـکــلـیــف بــی تـو بـودن !! تــو آســوده بـخــواب مــن مـشــق گـریـه هـایـم مــانـده . . .
24-01-2013، 20:25
مقصر خود ماییم
عشق را به کسانی ارزانی میکنیم که از زندگی ، جز آب و علف روزانه، نه میفهمند , نه میخواهند
24-01-2013، 20:33
گل آفتابگردان را گفتند: چراشبها سرت را پایین می اندازی؟ گفت :ستاره چشمک میزند، نمیخواهم به خورشید خیانت کنم……….
24-01-2013، 20:36
نه صدایش را نازک می کرد
و نه دستانش را ” آردی ” . . . از کجا باید به ” گرگ ” بودنش شک میکردم ؟!
24-01-2013، 20:38
امروز رگ احساسم را با " تیغ بی تفاوتی" زدم...!!!
قید احساسم را زده ام اما... تو راحت باش...! ... جایی در دلم برای کینه و نفرین نگذاشتم... به دلم گفته ام: با تمام شکستگی ات فراموش نکن این را که... "روزی شادیش آرزویت بود"....
24-01-2013، 20:40
عمریست نشسته ام
پای لرز خربزه هایی که هیچوقت یادم نمی آید کی؟! خوردمشان…
24-01-2013، 20:54
✔اِحسـ ـاس اَستــْ
مــَـزرَعــِـﮧ کـِـﮧ نیست کــِـﮧ هــِـے شــُـخمــَـش میزَنے لــَـعنــَـتـــــــــے !
24-01-2013، 21:02
تـو هم تلخ بودی
تلــخ ! درست مثل قطره های فلج اطفالی كه در كودكی به خوردم می دانند ! غافل از اینكه این بار تلخی تــو دلم را فلــج كرد ...!
24-01-2013، 22:43
گاهـــﮯ...
حجم ِ בلتنگـﮯ ـهايَـ م آنقدر زيــآد مـﮯ شـوב ڪــﮧ دنيــا با تمامـ ِ وسعتش برايَــ م تنگ مـﮯشوב בلتنگ ِ ڪـسـے ڪـﮧ گردش ِ روزگارش بـﮧ مَــ טּ ڪـﮧ رسيـב از حرڪـت ايستاב دلتنگ ِ ڪـسـے ڪـﮧ בلتنگـﮯـهايَـ م رـآ نديـב دلتنگ ِ خوבمـ خوבے ڪـﮧ مدتهاست گم ڪـرבه امـ ...
24-01-2013، 23:14
دلــــــــــم نه عشق آتشین میخواهد نه دروغ های قشنگ نه سکوت تلخ شاعرانه نه ادعاهای بزرگ دلم یه فنجون چای داغ میخواد و یه دوست که بشه باهاش حرف زد.....! امروز هم گذشت وُ نیامدی. ناشُکر نیستم فردا هم روزِ خداست!... همه نیمکتهای پارک 2 نفره اند.. بی خیال رو چمن میشینم....
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|