04-03-2013، 13:53
پا به پایم" که نیامدی . . .
"دست در دستم" که نگذاشتی . . .
"سر به سرم" هم نگذار....
"دست در دستم" که نگذاشتی . . .
"سر به سرم" هم نگذار....
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |
||||||||||||||
04-03-2013، 13:53
"دست در دستم" که نگذاشتی . . . "سر به سرم" هم نگذار....
04-03-2013، 14:00
خدایا...!
اندكی نفهمی عطا كن،كه راحت زندگی كنیم! مردیم از بس فهمیدیم و به روی خودمون نیاوردیم...!
04-03-2013، 14:10
غبطه می خورم ...
به " او " که بیشتر از من کنار تو نفس می کشد...!
04-03-2013، 14:16
"دست در دستم" که نگذاشتی . . . "سر به سرم" هم نگذار....
04-03-2013، 15:28
زندگی بهانه است !
من هوا را به امید هم نفسی با تو تنفس می کنم . . .
04-03-2013، 15:39
این دنیا که حتی ابر ، نمی گرید به حال ما، همه از من گریزانند، تو هم بگذر از این تنها !…
04-03-2013، 17:15
قصـــه من هنــوز تمــام نشـده …
نمیـدانم چرا کــلاغــم زود به خـــانه اش رِسیــد …!!
04-03-2013، 17:48
گاهی دلت میخواد همه بغضهات از توی نگاهت خونده بشن...
میدونی که جسارت گفتن کلمه ها رو نداری... اما یه نگاه گنگ تحویل میگیری یا جمله ای مثل: چیزی شده؟؟!!! اونجاست که بغضت رو با لیوان سکوت سر میکشی و با لبخندی سرد میگی: نه،هیچی ...
04-03-2013، 21:32
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-03-2013، 21:33، توسط parnia tajik.)
پروفایل بعضی ها رو که نگاه میکنی...!
میبینی حضور یه کسایی توشون پر رنگ تره...! پروفایل اون پر رنگ ها رو که باز میکنی...! میبینی حضور اینا هم اونجا پر رنگ تره... این آدما واسه هم خاصَن...حریم دارن، خلوت دِنجِ عاشقانه دارن... فهمیدم تو پروفایل این آدما نباید پررنگ شد... چون ممکنه دل اون آدمای خاص بگیره، بشکنه... دلشون نگران شه که نکنه دیگه خاص نباشم... نکنه... «حواستون باشه كجاها ميريد!!!!» دوستت دارم دوستت دارم قسم به چشمانی که از دوری تو سرخ است و نمناک دوستت دارم قسم به صدایی که درونش لرزش بغض نهفته است دوستت دارم قسم به دستانی که تا به صبح تو را به پروردگار خواهش می کند دوستت دارم قسم به پا هایی که جز تو در پی هیچ قدم نمی گذارند دوستت دارم قسم به دلی که از عشقت همواره در تلاطم است دوستت دارم قسم به ذهنی که خاطره ات را به قیمت تمام دنیا نمی فروشد دوستت دارم و قسم به درختان و گل ها به عطر دم صبح یاس به رنگارنگه بال شاپرک ها و قسم به عشق می دانم که تو دوستم نداری و باز هم با آهی از ته دل می گویم : دوستت دارم
04-03-2013، 21:35
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|