11-03-2013، 22:21
آدم دلتـــنگ ؛
حـــرف حـــالی اش نمـــی شـــود ..
لطفـــاً برایـــش فلسفـــه نبافیـــد ..
حـــرف حـــالی اش نمـــی شـــود ..
لطفـــاً برایـــش فلسفـــه نبافیـــد ..

|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |
||||||||||||||
11-03-2013، 22:21
آدم دلتـــنگ ؛
حـــرف حـــالی اش نمـــی شـــود .. لطفـــاً برایـــش فلسفـــه نبافیـــد .. ![]()
11-03-2013، 22:26
آنکس که میگفت دوستم دارد عاشقی نبود که به شوق من آمده باشد
رهگذری بود که روی برگ های پاییزی راه میرفت واین صدای: خش خش برگ ها.............................. همان آوازی بود که من گمان میکردم میگوید: دوستت دارم.....................................
11-03-2013، 22:28
شبیـــه کســـی شده ام
کــه پشت دود سیگــارش با خود می گویــد : بایــد تـَرک کنـــم ! ســیگــار را ... خانــــه را ... زندگـــی را ... و باز پُــکــی دیگــــر می زند ...
11-03-2013، 22:30
دیوانگی های دلم را به دل نگیر !
دست خودش نیست ، طفلک باور کرده بود دروغ دوست داشتنت را …
11-03-2013، 22:33
اسمتو رو سیگار نوشتم...
برای اولین بار کشیدم... تا بسوزی و فراموشت کنم... اما نمی دونستم با هر پوک.. ذره ذره میری تو نفسم و می شی همه چیزم...
11-03-2013، 22:35
اینجا زمـــــــین استــــــــــــــــــــــ ـ
جــــــایی که انسان هایش آرزوهـــــــای یکدیگـــــر را مثل سیگــــــــــــــــار دود می کــــــــــــــــنند و به هــــــــــــــــوا می فرستند
11-03-2013، 22:36
درد _______________$$$$___$$$$
_عشقی__________$$$$$$$_$$$$$$ __کشیدم___$$$$$$$$$$$$$$$$$__$$$$ _که__$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$__$$$$ نپرس$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ___$$$_$$_$$$$$$$$$$$$$$$$_$$$$$ __$$$$$_$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ __$$$_$$_$$$$$$$$$$$$$$$$$_$$$ __$$$_$$_$$$$$$$$___________$$$$ _$$$$$_$$$$$$$$$$$___________$$$ _$$$_$$_$$$$$$$$$$ _$$$_$$_$$$$$$$$$$ _$$$_$$_$$$$$$$$$$$ $_$$$$$$__$$$$$$$$$ $_$$$$$$___$$$$$$$$ _$$$$$$$$$__$$$$$$$ $_$$$$$$$$___$$$$$$ $$_$$$$$$$$___$$$$$ $$$_$$$$$$$$__$$$$$$ _$$$_$$$$$$$$$_$$$$$ $$$$$ __$$$$$$$$_$$$$ $$$$$$$ __$$$$$$$$$__$ $_$_$$$$$__$$$$$$$$$_$$$$ $$$__$$$$$__$$_$$$$$$$_$$$$ $$$$$$_$$__$$$$$$$$$$$$$$$ _$$$$$$$__$$$$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$__$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $__$$$__$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $____$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $____$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $__________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $____________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $______________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $_______________$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $_______________$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $____________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ __________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ _$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $_$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $__$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $__$$$$$$$$$$$$$____$$$$$$$$$$ _$$$__$$_$$________$$$$$$$$$$$ _$$$_$$_____________$$$$$$$$$$ _$$_$$_____________ _$$$$$$$$$$ _$$$$________________$$$$$$$$$$ _$$$$_______از _______$$$$$$$$$$ __$$$____دنیا _____ __$$$$$$$$$ $________خسته_________$$$$$$$$$ $_______خسته__________$$$$$$$$$$ $_ _____خسته ام_______$$$$$$$$$$$$$ $____________________$$$$$$$$$__$$$$$$$$$ $___________________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ __¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶__¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ _¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶____¶¶¶¶ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶____¶¶¶¶ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶__¶¶¶¶¶ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ _¶¶¶¶¶ _¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ___¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ _____¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ _______¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ _________¶¶¶¶¶¶¶¶ ___________¶¶¶¶ ____________¶¶ _____________¶ ____________¶ ___________¶ __________¶ ________¶ ________¶ ______¶ _____¶ _____¶ ______¶ ___۰♥۰♥_____♥۰♥۰,*-:¦:-* _۰♥۰۰۰۰♥___♥۰۰۰۰♥۰,*-:¦:-* ۰♥۰۰۰۰۰۰۰♥۰۰۰۰۰۰♥۰,*-:¦:-* ۰♥۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰♥۰,*-:¦:-* _۰♥۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰♥۰,*-:¦:-* ___۰♥۰۰۰۰۰۰۰۰♥۰,*-:¦:-* _____۰♥۰۰۰♥۰,*-:¦:-* _______۰♥۰,*-:¦:-* _____۰,*-:¦:-* ____*-:¦:-* __*-:¦:-*
چشمـاטּ عروسکـم را مـے گیـرم نمے خواهـم
مثـل مـטּ ببینـد و حَسرتــ بکشـد مے ترسم بهانـه گیـر شـود!
11-03-2013، 22:42
عازم يک سفــــــــــــــرم
سفري دور به جايي نزديـــــــــــــک سفري از خود من به خــــــــــــــــــــــــــــودم مدتي است نگاهم به تماشاي خداســـــــــــــــــــــت و اميـــــــــــــــــدم به خداوندي اوســــــــــــــــــــــــــــت… ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
دلــم برای کــودکی هایــم تنــگ اســت
وقــتی که با اشتــیاق مینشــستم تامــادربزرگ قصــه اش را شــروع کــند: یکــــی بـــود...یـــکی نبـــود... کـــلاغ قصــه ی مــا... پنــیر دخـترکــ را دزدیــد!!! امــا مــادربزرگـــ چــرا دخــترک هربــار گول کــلاغ را مــیخورد دخترکــ کــه احــمق نبود...بــود؟؟؟ نهــ !!! دختــرک فقط عاشــق کلاغــی بود کــه هر روز صــبحانه اش را مــی دزدیــد و تنــها سهــمش از او گرسنگـــی بــود!! راستـــی مادربزرگــ!!! چرا همیشهــ یکـی بـــود یکـــی نـــبود؟؟؟ بابای گـــُلی | ||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|