23-04-2013، 16:15
خاطره یعنی
یه سکوت غیر منتظره میون خنده های بلند …
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |
||||||||||||||||||||||||||
23-04-2013، 16:15
خاطره یعنی
23-04-2013، 16:50
خاموشی بهانه است....!
مشترک مورد نظر .... قصد "فراموشی" دارد......!
چه رابطه ای است بین گلوی تو و چشمان من ؟
تو بغض میکنی ، چشمان من خیس می شوند … دور می شوی و من در همین دور می مانم … پشیمان که شدی برنگرد ، لاشه ی یک دل که دیدن ندارد ! ::
23-04-2013، 17:00
تلخ میگذرد...
این روزها را میگویم... که قرار است... از تو... که آرام جان لحظه هایم بودی... برای دلم... یک انسان معمولی بسازم...
23-04-2013، 17:14
آهایی تویــ✘ـی که داری جای منــــو میگیری
یادت باشه... کــم حوصله است..شاید بــه ظاهر جـ✘ــدی باشه ولی قلـ❤ـب مهربونی داره بد قول نیست ولــی گاهـی اوقات گرفتاره... توداره..خسته که باشه..بهتره تنهـــاش بذاری.. اگــه بخواد بـاهـات حرف بزنه..خودش زنگ میــزنه اون همـ❤ـه چیز منـ❤ـه،حق نــ✘ــداری اذیتــش کنـــــــی....
23-04-2013، 17:19
مے گویند پرخاشگر شده ام!
نه ، فقط هرڪس ڪ ِ لحظه اے یاد تـ را از ذهنم بگیرد گیرم با یڪ عطسه ے معمولے نمے توانم سر بـ ِ تنش بگذارم! می گویند خواب ندارم نه!فقط منتظر تـُ ام مے ترسم چشم روے هم بگذارم و بیایے! چیزیم نیســت ... ! دَر عوض ، موسیقے آرام گوش مے دهم! قُرص هایم را دوبرابر مے خورم! و رگ خوابت را نَوازش مے کنم! اصلا ً اتفاق عجیبے نیفتاده! فقط انگار سرم بلایے دارد مے آید ...
23-04-2013، 17:19
دورا دور عاشقت شدم
دورا دور نگرانت بودم دورا دور عشق ورزیدم و حال عاشق شدن و عشق ورزیدنت به دیگری را دورا دور می بینم و از همین دورا دور می میرم !
23-04-2013، 17:30
وقـتے بـه یآב خیآلات בُخـترے مے اُفتَم
کـه بے آنکـه بـه عشقش اعترآف کرבه باشـב سآلهآست ایـنگونـه میپنـבآرد که معشوقش نیز בلبآخته ی اوست...... هم خنـבه ام میگیـرב هم בلم میسوزב آخر میـבآنی رفیق... آن בختر مَن بوבم در گُذشته ای نزدیک.. . . . . . . . . . دستــ ـم را بالا مــ ـی برم و آسمان را پایین مــ ـی کشـــ ـم مــ ـے خواهــــــ ـم بزرگــــــ ـی زمین را نشان آسمان دهـــــــ ـم ! تا بداند گمشده ے من نه در آغــــ ـوش او . . . که در همین خاک بـــــــ ـی انتهاست آنقدر از دل تنگـــــ ـی هایـــــــ ـم برایش خواهــــــ ـم گفت تا ســـ ـرخ شود . . . تا نــــ ـم نــــ ـم بگرید . . . آن وقت رهایش مـــ ـی کنــــــــ ـم و مـــ ـی دانــــــ ـم کســــــ ـی هــــــ ـرگــــــ ـز نــــــ ـخواهد دانست غـــــــ ـم آن غروب بارانـــــــ ـی همه از دلتنگـــ ـی هاے من بود . . . !
23-04-2013، 17:40
بعضـــیا هم هستن که باهاتن ،
ولـــی همیشه با کســـای دیگـــه هم گـــرم میگیرن که اگـــه با تو به بن بســـت خـــوردن ، خـــیالشون راحـــت باشه کـــوچـــه بعـــدی یکـــی منتظـــرشـــون هـــست ! تو قـــانون رفـــاقت به اینا میگـــن ' لاشــــی ' ... ×میترســــَم عاشـِق کَســـــی شـوم و تـو بـَرگـَردی.......!!!!!:| + تاريخ ساعت نويسنده ✗روحِ یِکــ دُختـَرِ زِنـدِه
23-04-2013، 17:56
✗دردِ بزرگـ ـی ست . . .برای کَسـی که متوجـهـ نَبودنِتـــ نیستـ.پَرپَر شَــــوی!
✗اینروزهـــــا سَختــ عَزادارَمـ! ✗اومَدَمــــ :دی !
| ||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|