امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اعتراف کنید چی کار ها کردید ؟؟؟؟

اووووووووه نمیشه اینا رو شمرد که ولی یکیش این بود

یه بچه داشتیم تو ابتدایی مامانش همه کاراشو میکرد اعصاب واسمون نزاشته بود یه بار تو راه یه سیگار کامل پیدا کردم گزاشتمش تو یه بسته سیگار سالم بعد گزاشتمش تو جیب پسره بعد شمارمم تو یه برگه نوشتو گزاشتو تو جیبش......فرداش کبود اومده بود مدرسه ولی کلی خندیدیم الانم دارم واسه یه برنامه ی خیلی داغون نقشه میکشم که برنامرو خراب کنم واسه جشن معلماس یه اتو هم ز ناضممون دارم گفته اگه نگم به کسی بهم نمره انضبات عالی میده و در طول سالم کلی روی صندلیه معلممون ابو توپ پینت بالو از این چرتو پرتا ریختم ولی یه بارم لو رفت اشکال نداره جبران کردهBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
حکایت رفاقت حکایت سنگهای کنار ساحله …
اول یکی یکی جمعشون میکنی تو بغلت بعدشم یکی یکی پرتشون میکنی تو آب ؛ اما بعضی وقتا یه سنگهای قیمتی گیرت میاد که هیچ وقت نمیتونی پرتشون کنی …
پاسخ
آگهی
یه بار مامانبزرگمینا نبودن دوست خالم خونشون بود . رفتم اونجا واسم قهوه کنار گذاشته بودن بهشون گفتم ظهر خوردم و واقعا خورده بودم به هوای اب خوردن رفتم اشپزخونه یه قلوب از قهوه خوردم حالا اینا اومدن قهوه رو گذاشتن ماکروفر وقتی در آوردن تازه فهمیدن که کم شده !فک کردن تبخیرشده هی توی ماکروفرو نگاه می کردن و می گفتن نصف دیگش کو !؟ تازه بهشون نگفتم چون قیافه خالم میشه=AngryAngryAngryAngry
هوای سرد اینجا رو با گرمای وجودتو تحمل می کنم...!؟

cold=cof
پاسخ
معلممون اومد درو باز کنه ما از اینور در رو گرفتیم نزاشتیم باز بشه معلممون هی زور زد درو باز کنه ما هم یدفعه ول کردیم در رو اونم رفت تو کلاس رو به رویTongue
سره کلاس معلممون حواسش نبود با شیر زدم تو سره بقل دستیم Tongue
با گچ زدم پسه کله معلممونTongue
پاسخ
من تقریبا سه چهارم امتحانای امسالمو تقلب کردمBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
if I'm not back again this time tomorrow carry on carry on as if nothing really matters.
پاسخ
یه بار درس نخوندم تو بنیه علمی شدم 4 تو مدارس شاهد دو روز نزاشتم برم سر کلاسAngryAngryAngry
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اعتراف کنید چی کار ها کردید ؟؟؟؟ 6

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
بدبخت معلماتون چی میکشن...

البته اینو بگم که خودم هم از این کارا زیاد میکردم
پاسخ
یه روز از دست داییم عصبانی بودم یه شربت درست کردم داخلش ژل مو و نمک وهر چی دلتون بخواد گذاشتم رفتم اتاق داییم چون زن داییم بود گفتم کسی شربت نمی خواد بعد زن داییم به من گفت وای مرسی شیدا خیلی تشنم بود مجبور شدم شربتو به زن داییم بدم اونروز یه شکم دردی گرفت گناه داشتBig Grin
حرف بی ربطیست که مـــــــرد گریه نمی کند
    گاهی آنقدر بغض داری که فقط باید مـــــــــرد باشی تا بتوانی گریه کنی…

پاسخ
روی صندلی دوستم سوزن گذاشتم.Big Grin

باستن دوستمو سوزن زدم.Big Grin
پاسخ
همه كار.........Big Grin
پاسخ
روی صندلی معلمم آدامس موزی گذاشتم،ماش توی لوله خودکارمیذاشتم ومیزدم توپیشونی معلمم که خیلی پخمه بود،بقیشم بی ادبیه نمیتونم بگم...Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grinآهان آهان یادم اومد سوسک پلاستیکی که خیلیم چندش بودو بدون این که دوستام متوجه شن کف دستشون یارومقنعشون میذاشتم یه دفعه یکیشون گریه کردمیدونمکارام درس نبوده ولی اون لحظه خیلی می خندیدم البته الآن دیگه ازاین کارانمیکنم...
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Windows تا حالا چند تا ویندوز روی سیستم‌تون نصب کردید؟
  تا حالا دقت کردید
  اعتراف های تکان دهنده
  سابلیمینال بعد از ۹ ثانیه شخص موردنظرتون رو ملاقات کنید
  پای راست شما احمق است، باور نمی کنید؟ پس این تست را انجام دهید!!؟
  یه بازی جالب (امتحان کنید)
  بیاید اعتراف کنید
  تست هوش(امتحان کنید)
Heart بخونید اما فکر کنید
Tongue نفر قبلی خود را تعریف کنید

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان