امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خورش كدو و آلبالو

#1
مواد لازم:
گوشت= ۴۰۰ گرم
کدو سبز= ۱۰ الی ۱۲ عدد
آلبالو= ۴۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی= ۱ قاشق مربا خوری
نمک و زردچوبه= به قدر کافی
روغن= برای سرخ
دارچین= به میزان لازم
پیاز سرخ شده =۲ قاشق غذاخوری
طرز تهيه:
گوشت را پخته به آن نمک و زرد چوبه بزنید .کدوی سرخ شده را بعد از پختن گوشت به آن اضافه کنید.رب و پیاز سرخ شده و دارچین را در آن بریزید .
در این فاصله آلبالوی هسته گرفته شده را با آب بجوشانید تا کمی نرم شود وقتی که خورش آماده شد در پنج دقیقه آخر آلبالو به خورش اضافه شود تا خورش خوشرنگ بماند. این خورش طعم خوشمزه ای دارد ودر فصل تابستان که آلبالو در بازار هست آن را امتحان کنید .
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ترفند های روغن انداختن خورش کرفس مجلسی
  نکاتی برای خوشمزه و خوش طعم‌تر شدن خورش‌ها
Exclamation طرز تهیه کیک تر آلبالو ^.^
  طرز تهیه خورش تورشه کباب
  طرز تهیه خورش گردو اسفناج دامغانی
  خورش تره، رقیب قورمه سبزی
  طرز تهیه خورش کنگر
Exclamation طرز تهیه خورش قیمه قارچ
Bug خورش مرغ و مغز
  تهیه چیزکیک آلبالو با بیسکویت دایجستیو

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان