امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پیتزا ویکتوریا

#1
پیتزا ویکتوریا 1

گویا ملکه ویکتوریا ازاین پیتزا خیلی خوشش میومده!

پیتزا ازجمله غذاهای ایتالیائی هست که طرفداران زیادی داره ُ تو این پست طرزتهیه چند نوع خمیر پیتزا و درنهایت پیتزای ویکتوریا رو می نویسم


خمیر پیتزا

روش اول

آرد ۳ پیمانه

آب: یک ونیم پیمانه

شیر: نصف یمانه

مخمر خشک : یک چهارم پیمانه

نمک : یک قاشق مربا خوری

شکر : یک چهارم پیمانه

روغن مایع : ۲ قاشق غذاخوری

آب شیر رو در یک کاسه بریزین . مخمر و شکر رو اضافه و بعد آرد رو با روغن و نمک ریخته و با یک قاشق بزرگ هم بزنین. خمیر چسبنده است و روش یک نایلون بکشین. چند تا سوراخ با چاقو روی نایلون بزنین و۱۲ ساعت بزارین توی فر خاموش تا ور بیاد. در اصل هرچی خمیر با حرارت کمتر و زمان بیشتر ور بیاد خمیر بهتری محصول شماست. بعد خمیر شل و چسبناک ور آمده رو بروی سطح آغشته به آرد ببرین و روش ارد بپاشین و با وردنه یا نوک انگشتان باز کنین . البته۲تا ۳ تا پیتزا میتونین ازش در بیارین .

روش دوم

آرد سفید 2 لیوان
خمیر مایه فوری 1 ق غ
شکر 1 ق غ
شیر 4/3لیوان
روغن مایع 4/1 لیوان
نمک 2/1 ق چ
مواد خشک را با هم مخلوط کرده و سپس روغن و در آخر شیر را کم کم اضافه میکنیم تا جایی که خمیر لطیفی که به دست نچسبد داشته باشیم . روی خمیر را پوشانده و 2 ساعت میگذاریم بماند .

روش سوم ( این خمیر ُ خمیر جادوئی دریا جون هست از ژاپن )

۱۵۰ گرم ..آرد

کره آب شده تقریبا گرم ۴۰ گرم

بکینگ پودر ۱۰گرم

نمک ۱/۴ قاشق چای خوری

ماست زده شده ۸۰گرم

شکر ۱۰گرم**************************************** ********** *****************
۱۵۰گرم آرد با قاشق سر صاف بخواهی اندازه بگیری که ۱قاشق برابر ۴ گرم هست ولی‌ با پیمانه‌های درجه دار ۲۰۰میلیگرم می‌شه ۱۰۰گرم

بکینگ پودر ۱قاشق چأی خوری۳گرم

شکر ۱قاشق نسبتا پر۱۰گرم

ماست زده شده۱قاشق تقریبا ۹گرم و به میلی‌ لیتر ۸۰میلی‌ لیتر مساوی ۸۰گرم
نمک هم که معلوم بود
:************************************************* *****************

طرز تهیه

اول کره رو آب می‌کنیم به آرامی ولی‌ نباید زیاد داغ بشود در حدی که کامل آب شده و سفتی نداشته باشد

ما ست زده شده را با آن به خوبی‌ مخلوط می‌کنیم بعد مود خشک رو با هم ۳بار الک کرده در ظرفی ریخته و محلول کره و ماست را اضافه کرد و هم می‌زنیم اول با نوک انگشت آرد و ماست کره را کم کم حل کرده کمی گلوله که شد با کف دست به آرامی

ماساژ میدهیم و ۵دقیقه استراحت میدهیم

روش چهارم ( روش ایتالیائی)

1) آرد سفید: 300 میلی لیتر.
2) مایه خمیر فوری: 1 قاشق مربا خوری.
3) شکر: 1 قاشق مربا خوری.
4) نمک: 1 پنس.
5)آب ولرم: حدود 100 میلی لیتر.
6) روغن مایع: 1 قاشق سوپ خوری.

طرز تهیه نان پیتزا:
همه ی مواد خشک را در یک ظرف گود استیل با هم مخلوط کنید و وسط مواد یک حفره ایجاد نمایید. روغن مایع و آب را کم کم تا جایی اضاف کنید تا یک خمیر یکدست حاصل شود ( در صورت نیاز کمی آب اضاف کنید). خمیر را به مدت 5 دقیقه خوب ورز دهید و سپس روی ظرف را با یک دستمال تمیز بپوشانید و به مدت 30 دقیقه به خمیر استراحت دهید. پس از استراحت خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به کمک وردنه به شکل یک دایره به قطر 30 سانت باز کنید و در قالب پیتزا که کف آنرا کمی چرب کرده اید پهن نمایید. روی خمیر را پوشانده و به مدت 40 دقیقه به خمیر استراحت دهید تا مجددا مایه خمیر عمل کند. این مرحله از استراحت باعث می شود نان پیتزا پس از پخت فوق العاده نرم و ترد شود. در این فاصله بار پیتزا را تهیه می کنیم.

پیتزا ویکتوریا

مواد لازم برای دونفر

پنیر پیتزا ی رنده شده : 2 پیمانه

ادویه پیتزا: یک قاشق غذاخوری

سس گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری

ژامبون مرغ : 200 گرم

قارچ : 200 گرم

فلفل دلمه ای نگینی : 2 قاشق سو پخوری

پیاز نگینی : یک قاشق غذاخوری

کره: 10 گرم

طرز تهیه

خمیر پیتزا رو داخل ظرف پیتزا پهن کنید ، با چنگال چند تا سوراخ روش ایجاد کنید بعد سس کچاپ رو روش بمالید ، ادویه پیتزا رو هم بپاشید روش ، بعد یک پیمانه پنیر رو یکنواخت روی اونها پهن کنید ، بعد به ترتیب ورقه های ژامبون و قارچ رو هم روی مواد بچینید ، کره رو تکه تکه کرده و روی قارچها قرار بدید ، یک پیمانه باقیمانده پنیررو روی مواد بریزید ، فلفل دلمه ای و پیاز رو با هم مخلوط کنید ودرمرکز پیتزا بریزید
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe پیتزا ویکتوریا 1
پاسخ
 سپاس شده توسط shayesteh prans
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  خمیر پیتزا چند کاره
  7 پیتزای خوشمزه و محبوب در ایران - فر پیتزا ریلی
Tongue طرز تهیه پیتزا مخلوط ^^
  دستور تهیه دسر مجلسی کیک پیتزا (عکس)
  پیده کره و پنیر پیتزا- آموزش تصویری
  کوفته با سیب زمینی و پنیر پیتزا
  املت با جعفری و پنیر پیتزا
  پیتزا تابه ای
  طرز تهیه پیتزا کالزون
  پیتزا را این بار مخصوص گیاهخواران درست کنید

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان