20-07-2014، 16:01
مواد لازم مواد لازم مقدار
لازانیا
۵٠٠ گرم
گوشت چرخ شده
٣٠٠ گرم
قارچ
١٠٠ گرم
فلفل دلمه*ای
٢ عدد کوچک
پنیر پیتزا
٢٥٠ گرم
شیر
١ فنجان
پیاز
٢ عدد
آرد
٣ قاشق سوپ*خوری
ادویه کاری
نصف قاشق مرباخوری
کره
۵٠٠ گرم
رب گوجه*فرنگی
٢ قاشق
نمک و ادویه و روغن
به مقدار لازم
طرز تهیهدر قابلمه*ای آب را با نمک جوش آورده و لازانیاها را دانه دانه داخل آن می*ریزیم. وقتی لازانیا پخته شد در آبکش ریخته و روی آن آب سرد می*ریزیم. سپس آن*ها را روی پارچه نخی گذاشته و به آرامی خشک کرده و کنار می*گذاریم. پیاز را خلالی کرده و در روغن سرخ می*کنیم. گوشت چرخ شده را نیز در آن تفت می*دهیم. فلفل دلمه*ای، قارچ و رب را افزوده و به هم می*زنیم. در آخر نمک و فلفل و ادویه کاری را می*افزاییم و شعله را خاموش می*کنیم. لازانیاها در ظرف چرب شده*ای می*چینیم و روی آن یک لایه از مخلوط آماده*شده و یک لایه پنیر پیتزا قرار می*دهیم. به همین ترتیب لایه لایه مواد را در ظرف چیده و به وسیله آرد، شیر و کره، سس یکنواختی درست کرده و روی مواد فوق می*ریزیم. سپس ظرف را در فر با درجه حرارت کم قرار می*دهیم تا پنیر پیتزا کاملاً باز شود. پس از گذشت 10 دقیقه غذا را بیرون آورده و میل نمایید