امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آجی بادام قرابیه

#1
آجی بادام قرابیه 1

مواد لازم

بادام : ۲۰۰ گرم

بادام : تلخ یک قاشق غذاخوری

آرد : ۶ پیمانه

آرد سیب زمینی : ۴ قاشق سوپ خوری

شکر : ۱۵۰ گرم

کره : ۱۵۰ گرم

زرده تخم مرغ : ۲ عدد

سفیده تخم مرغ : ۱ عدد

وانیل : به مقدار کم

طرز تهیه

ابتدا بادام ها را به مدت ۱۵ دقیقه در فر تفت دهید. بعد از سرد شدن، پوست آن ها را گرفته و پودر کنید. بعد از آن با پودر شکر، آرد سیب زمینی ، وانیل، سفیده تخم مرغ ، آرد و کره مخلوط کرده و به صورت یک خمیر نرم در آورید.

سینی فر را چرب کرده و سپس به اندازه ی یک گردو از خمیر برداشته و بعد از گلوله کردن، با دست روی آن را فشار دهید تا به صورت شیرینی گردی در آید. خمیر را در سینی فر قرار داده و سپس از زرده ی تخم مرغ روی آن بمالید و ظرف را داخل فر قرار داده و در حرارت ۳۰۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه بپزید. کمی که سرد شد از ظرف فر جدا کرده و در ظرف مورد نظر بچینید.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  طرز تهیه اسموتی موز با بادام زمینی و اسپرسو
Wink آموزش درست کردن کیک گردو و بادام *.*
  طرز تهیه تارت بادام ترد و خوشمزه
  سالاد مرغ اندونزی با سس تند بادام زمینی
  طرز تهیه کیک بادام با شربت عسل
  طرز تهیه فاج کیک کره بادام زمینی
  سالاد تایلندی با سس بادام زمینی...
  کاپ‌کیک شکلاتی- کره بادام زمینی
  بیسكویت بادام زمینی
  كراكر بادام زمینی

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان