امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه مسقطی

#1
طرز تهیه مسقطی 1
مواد لازم :

نشاسته گل خیلی خوب ۲۰۰ گرم

شکر ۴۰۰ گرم

آب ۶ تا ۷ پیمانه (یک لیتر و نیم)

گلاب ۱/۲ پیمانه

روغن آب کرده جرم گرفته ۱۰۰ گرم

خلال بادام بو داده ۱۰۰ گرم

طرز تهیه:

نشاسته را در ۶ تا ۷ پیمانه آب سرد حل و از صافی رد می کنیم و در ظرف لعابی تمیزی می ریزیم و ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم و مرتب به هم می زنیم تا مایه جوش آید و کمی غلیط شود ، بعد شکر و گلاب را اضافه می کنیم و خلال بادام را می شوئیم و داخل آن می ریزیم. سپس روغن را داغ و به مایه اضافه می کنیم و مسقطی را به هم می زنیم تا تمام مواد مخلوط و غلیظ شود. مواد را در پیاله های کوچک بلوری می ریزیم و روی آن را با کمی پسته چرخ کرده تزیین می کنیم .

می توان به جای ۱۰۰ گرم روغن ۱۵۰ گرم کره را بدون داغ کردن و جرم گرفتن مصرف نمود.

ممکن است نشاسته کمی ترش باشد در این صورت باید مقداری آب سرد روی نشاسته ریخت و مخلوط نمود. بعد از رسوب شدن نشاسته آب آن را خالی کرد و بعد آب منظور شده را به آن مخلوط نمود.
در دلم حس غریبی ست که یک مرغ مهاجر دارد

و چه اندوه عجیبی ست که در خلوت دل

یاد یک دوست نباشد که تو را غرق تماشا سازد
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان