امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه ماهی شکم پر

#1
Star 
طرز تهیه ماهی شکم پر 1مواد لازم:


ماهی قزل آلا ۱عدد

نمرهندی ۱بسته ی کوچیک

گشنیز و شنبلیله ۲۰۰گرم(پاک نکرده.۱۵۰گرم گشنیز ۵۰گرم شنبلیله)

پیاز داغ ۲قاشق غذاخوری

سیر ۳حبه

زعفران دمکرده ۱قاشق غذاخوری

کره ۲قاشق غذاخوری

لیموترش ۱عدد

گردو ۳تا۴قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

فلسها ی ماهی رو میگیریم و داخل شکمشو خالی و خوب تمیز میکنیم بعد میذاریم نیم ساعت داخل آب سرد ونمک که حتما باید تست شوری داشته باشه قرار میدیم تا ماهی مزه دار بشه.بعد لای پارچه تمیز میپیچیم برای گرفتن لعاب و لیزی ماهی حتما داخل شکمشو هم خشک میکنیم.

طرز تهیه ماهی شکم پر 1

تمرهندی رو با ۱لیوان آبجوش به مدت ۱۰دقیقه خیس میکنیم .

طرز تهیه ماهی شکم پر 1
بعد در صافی میریزیم و با پشت قاشق فشار میدیم تا لعابش گرفته بشه.

طرز تهیه ماهی شکم پر 1

در تابه مقداری روغن میریزیم به همراه ۱قاشق غذاخوری کره بعد سبزی خرد شده رو اضافه و به مدت ۳دقیقه تفت میدیم بیشتر نباید تفت بدیم چون نمیخوایم رنگش تغییر و عطرش از بین بره.

طرز تهیه ماهی شکم پر 1

سیر رنده شده رو اضافه و به مدت ۱تا۲دقیقه تفت میدیم.

طرز تهیه ماهی شکم پر 1
پیاز داغ و گردوی نگینی خرد شده و فلفل رو اضافه و با دیگر مواد مخلوط میکنیم.

طرز تهیه ماهی شکم پر 1

در نهایت تمرهندی آماده شده رو اضافه میکنیم.

طرز تهیه ماهی شکم پر 1

چون موادمون با اضافه کردن تمرهندی شل میشه بهش زمان میدیم تقریبا به مدت ۵دقیقه تا آبش کشیده و خوب غلیظ بشه.

طرز تهیه ماهی شکم پر 1

بعد از اینکه موادمون غلیظ شد از روی حرارت برمیداریم تا مقداری از حرارت بیفته…بعد سس روی ماهی رو آماده میکنیم کره نرم شده(نباید ذوب بشه)* رو با زعفرون دمکرده و آبلیمو ترش با هم مخلوط میکنیم و کنار میذاریم.

طرز تهیه ماهی شکم پر 1

داخل شکم ماهی رو با مواد پر میکنیم(نباید خیلی پر کنیم)*(من شکم ماهی رو مقداری سس هم مالیدم)*مابقی مواد داخل شکم ماهی رو کنار میذاریم و موقع سرو همراه با ماهی نوش جان میکنیم.

طرز تهیه ماهی شکم پر 1

شکم ماهی رو با استفاده از نخ و سوزن میدوزیم.

طرز تهیه ماهی شکم پر 1

از سسی که آماده کرده بودیم با برس روی ماهی میمالیم(در ۲مرحله ۱مرحله قبل از گذاشتن در فر و مرحله ۲بعد از اینکه ۲۵دقیقه از زمان پخت گذشت)

طرز تهیه ماهی شکم پر 1

تابه مورد نظر رو با روغن چرب میکنیم ماهی رو داخلش قرار میدیم(من به شکل شناور گذاشتم)بعد چند حلقه پرتقال ترش یا لیمو ترش در کف تابه میچینیم اینکار مانع سوختگی ماهی میشه و عطر خیلی خوبی هم میگیره.

طرز تهیه ماهی شکم پر 1

بعد در فری که از قبل گرم شده طبقه وسط قرار میدیم به مدت تقریبا ۳۰تا۴۰دقیقه با حرارت ۱۸۰درجه سانتی گراد.

طرز تهیه ماهی شکم پر 1

غذای خوشمزه مون دیگه آماده س…

طرز تهیه ماهی شکم پر 1

نوش جونتون…….

طرز تهیه ماهی شکم پر 1



مرجع: وبلاگ لازیکا
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان