امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آموزش آشپزی-لقمه‌های سالسایی

#1
Star 
آموزش آشپزی-لقمه‌های سالسایی 1
مواد لازم
آرد:۱۵۰گرم
آرد ذرت:۵۰گرم
زرده تخم‌مرغ:۲عدد
شیر ولرم: یک دوم پیمانه
روغن مایع: ۵۰گرم
نمک و فلفل و زعفران: به اندازه کافی برای داخل خمیر
مواد لازم رویه:
پوره لوبیای قرمز پخته: یک پیمانه
روغن زیتون: ۲ قاشق سوپ خوریش
پیاز نگینی: یک قاشق سوپ خوری
سیر: یک عدد ریز شده
پیاز قرمز نواری شده: یک چهارم پیمانه
آووکادو پوست کنده و خرد شده: یک دوم پیمانه
گوجه فرنگی فیله شده و نگینی شده: یک دوم پیمانه
سس مایونز: ۲ قاشق سوپ خوری
گشنیز برای تزئین
نمک و پاپریکا و دارچین: به میزان دلخواه
روش تهیه خمیر:
۱ – زرده را به همراه شیر ولرم و روغن مایع با هم مخلوط نمایید. در ظرفی دیگر، آرد و نمک و فلفل را با هم مخلوط نمایید و به آرامی به خورد مواد مایه دهید. درصورتی که نیاز داشتید تا یک چهارم پیمانه آرد اضافی می‌توانید به خمیر بزنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید که اصلا حالت چسبندگی نداشته باشد.
۲ – خمیر را بر روی یک سطح آردپاشی شده باز کنید و با یک قالب گرد بزرگ از آن دایره‌هایی به قطر ۱۲ الی ۱۵ سانتی‌متر درآورید و در سینی فر از قبل کاغذ انداخته قرار دهید.
۳ – نان‌ها را در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه برای مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه قرار دهیدتا نان‌ها کاملا برشته شوند. پس از خارج کردن اجازه دهید نان‌ها کاملا خنک شوند.
روش تهیه مواد رویه:
۱ – پیاز نگینی و سیر را در روغن زیتون تفت دهید تا کمی رنگ آن تغییر یابد و سپس پوره لوبیا قرمز و دارچین و نمک و فلفل را بیفزایید و ۳ دقیقه حرارت دهید.
۲ – از مواد رویه روی نان‌ها مالیده و کمی آووکادو و گوجه فرنگی و پیاز قرمز بریزید. سس مایونز را کم‌کم روی آن دهید و برای تزئین از برگ‌های درسته گشنیز استفاده نمایید.
نکته:
این نان‌ها در هنگام پخت در فر کمی پف می‌کنند پس نگران نشوید و اجازه دهید پخت کامل انجام شود.
پیشنهاد:
در خمیر نان اگر از ادویه‌های تند همچون اورگانو و یا ادویه لیموترش و فلفل سیاه استفاده کنید یک چیپس ذرتی بی‌نظیر خواهید داشت.
نکته:
برای پوره لوبیای قرمز حتما از دارچین استفاده نمایید تا نفخ آن گرفته شود.

منبع : برترین ها
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  کباب پز تابشی خانگی – آموزش پخت کباب رول خوشمزه در خانه
Heart آشنایی با روش تهیه مسقطی لقمه ای
  آموزش طبخ کباب چنجه خوشمزه در خانه
  کباب پز تابشی – آموزش طبخ کباب برگ مجلسی در خانه
Tongue آموزش تهیه شیرینی تارت نارنگی!
  آموزش و طرز تهیه کامل درست کردن کامچوری
Wink آموزش درست کردن کیک گردو و بادام *.*
  آموزش درست کردن سوپ حریره
  آموزش درست کردن سالاد کبیج
  آموزش آشپزي

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان