31-07-2014، 10:11
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماده سازی: ۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱ ساعت
مجموعاً: ۱ ساعت و ۵ دقیقه
مواد لازم : برای ۴ نفر
گوشت گاو (گوساله)
۴ تکه، هر کدام ۱۸۰ گرم (آنتروکوت (گوشت استیک از دنده برش خورده شده))
دانه فلفل (مخلوط (فلفل سیاه، سبز، قرمز))
۱/۴ فنجان
روغن گیاهی (با طعم ملایم. مانند طعم بادام)
۲ قاشق سوپخوری
خامه (پر چرب)
۱ فنجان
آب (داغ)
۱ فنجان
سس دمی گلیس
۳ قاشق سوپخوری
کره بدون نمک
۱ قاشق سوپخوری
دانه فلفل (جهت تزئین)
۱/۴ فنجان
سس دمی گلیس (نوعی سس قهوه ای فرانسوی، مخلوطی از سس قرمز و سس ورستر شایر)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه :
۱٫ با استفاده از یک وردنه، ۱/۴ فنجان دانه ی فلفل را لای یک دستمال تا شده له بکوبید.
۲٫ چربی اضافی را از استیک ها جدا کنید. با نمک و دانه های فلفل کوبیده شده مزه دار کنید.
۳٫ یک ماهیتابه ی بزرگ را روی شعله بگذارید. داخل آن روغن بریزید و روی شعله ی زیاد هر طرف استیک ها را به مدت ۴ دقیقه بپزید تا به حالت نسبتاً نیم پخته دربیایند.
۴٫ چربی را از ماهیتابه بیرون بریزید.
۵٫ سس دمی گلیس و آب داغ را اضافه کنید. هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
۶٫ خامه را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا سس آنقدر غلیظ شود که از پشت قاشق نریزد.
۷٫ کره را بریزید و هم بزنید. طبق ذائقه با نمک مزه دار کنید.
هنگام سرو:
روی هر ظرف گرم شده یک تکه استیک از وسط برش خورده قرار دهید. سس را با ملاقه روی استیک ها بریزید و دانه های فلفل خیس خورده را یکدست روی تمام قسمت ها پخش کنید.
نکته:
استیک برش نیویورکی بین استیک های پرچربی مانند استیک گوشت دنده و استیک های خیلی نازک مانند استیک سیرلیون (راسته) یا استیک فیله، غذای متعادل تری است. رگه های چربی در آن به مقدار بسیار مناسبی وجود دارد و این استیک برای گریل کردن عالی است.
آماده سازی: ۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱ ساعت
مجموعاً: ۱ ساعت و ۵ دقیقه
مواد لازم : برای ۴ نفر
گوشت گاو (گوساله)
۴ تکه، هر کدام ۱۸۰ گرم (آنتروکوت (گوشت استیک از دنده برش خورده شده))
دانه فلفل (مخلوط (فلفل سیاه، سبز، قرمز))
۱/۴ فنجان
روغن گیاهی (با طعم ملایم. مانند طعم بادام)
۲ قاشق سوپخوری
خامه (پر چرب)
۱ فنجان
آب (داغ)
۱ فنجان
سس دمی گلیس
۳ قاشق سوپخوری
کره بدون نمک
۱ قاشق سوپخوری
دانه فلفل (جهت تزئین)
۱/۴ فنجان
سس دمی گلیس (نوعی سس قهوه ای فرانسوی، مخلوطی از سس قرمز و سس ورستر شایر)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه :
۱٫ با استفاده از یک وردنه، ۱/۴ فنجان دانه ی فلفل را لای یک دستمال تا شده له بکوبید.
۲٫ چربی اضافی را از استیک ها جدا کنید. با نمک و دانه های فلفل کوبیده شده مزه دار کنید.
۳٫ یک ماهیتابه ی بزرگ را روی شعله بگذارید. داخل آن روغن بریزید و روی شعله ی زیاد هر طرف استیک ها را به مدت ۴ دقیقه بپزید تا به حالت نسبتاً نیم پخته دربیایند.
۴٫ چربی را از ماهیتابه بیرون بریزید.
۵٫ سس دمی گلیس و آب داغ را اضافه کنید. هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
۶٫ خامه را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا سس آنقدر غلیظ شود که از پشت قاشق نریزد.
۷٫ کره را بریزید و هم بزنید. طبق ذائقه با نمک مزه دار کنید.
هنگام سرو:
روی هر ظرف گرم شده یک تکه استیک از وسط برش خورده قرار دهید. سس را با ملاقه روی استیک ها بریزید و دانه های فلفل خیس خورده را یکدست روی تمام قسمت ها پخش کنید.
نکته:
استیک برش نیویورکی بین استیک های پرچربی مانند استیک گوشت دنده و استیک های خیلی نازک مانند استیک سیرلیون (راسته) یا استیک فیله، غذای متعادل تری است. رگه های چربی در آن به مقدار بسیار مناسبی وجود دارد و این استیک برای گریل کردن عالی است.