امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دستور تهیه پیده گوشت غذای مخصوص ترکیه ای

#1
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دستور تهیه پیده گوشت غذای مخصوص ترکیه ای 1
دستور تهیه پیده گوشت غذای مخصوص ترکیه ای ؛ طرز تهیه پیده گوشت ,غذای مخصوص ترکیه ای
 
مواد لازم :
۱- ۵۰۰  گرم ارد
۲-دو قاشق غذا خوری خمیر مایه
۳-چهار عدد حبه قند
۴-یک لیوان اب ولرم
۵-یک قاشق.چ نمک
۶- دو عدد تخم مرغ (زرده و سفیده جدا)(زرده برای کناره های خمیر و سفیده را به مواد خمیر اضافه میکنیم)
 
مواد لازم برای داخل خمیر:
۱- ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
۲- یک عدد پیاز
۳-یک عدد گوجه فرنگی و فلفل سبز
۴- چهار یا پنج شاخه جعفری
۵-نمک و فلفل به میزان لازم
 
طرز تهیه:
ارد را در ظرفی ریخته وسط ارد را به شکل حوض در می اوریم. در یک ظرف دیگر مایه خمیر را با حبه قند ها و اب ولرم مخلوط کرده تا این که مایه خمیر پف کند.بعد این مایه خمیر را یواش یواش به حوضی که درست کردیم اضافه میکنیم نمک و سفیده تخم مرغ را نیز اضافه میکنیم حسابی ورز داده و به خمیر استراحت میدهیم.
 
حدودا ۱۵ یا ۲۰ دقیقه زمان میبرد.پیاز را رنده کرده به گوشت اضافه میکنیم-هم چنین فلفل خرد شده و گوجه فرنگی خرد شده را نیز اضافه میکنیم .جعفری و نمک وفلفل سیاه وادویه هایی مثل زردجوبه-دارچین-وسیر رنده شده نیز اضافه کرد.در اخر دو قاشق غذاخوری اب سرد اضافه کرده و مواد را به هم میزنیم.
 
از خمیر چونه هایی به اندازه ی لیمو برداشته و به شکل قایق باز میکنیم.ازمواد میانی رویش خیلی نازک پهن میکنیم. کناره های خمیر را با زرده اغشته می کنیم. در سینی چرب شده گذاشته بعد سینی را به فر داغ شده با درجه ۱۸۰ درجه سانتی گراد منتقل میکنیم. رویشان سرخ شد پخته شده است. میتوان به دلخواه تزیین کرده و سرو نمایید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان