امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه تاکو؛ غذای سنتی مکزیک

#1
طرز تهیه تاکو؛ غذای سنتی مکزیک 1

 

تاکو یک غذای سنتی مکزیک است. این غذا با نان ترتیلا و سس های مختلف تهیه و سرو می شود. برای تهیه تاکو باید نان را به شکل استوانه نصفه درست کنید و داخل آن را با مواد دلخواه پر کنید. اصولا تاکو را با گوشت چرخ‌کرده و ادویه مخصوص تاکو و ترشی فلفل سرو می کنند. ما نیز همین ترکیب را انتخاب و روش تهیه را برایتان نوشته ایم.

این غذا در همه جای دنیا طرفدار دارد. اگر به غذاهای تند علاقه دارید، حتما یکبار تاکو را درست و میل کنید. لذتی دارد خوردن این غذا.

زمان تهیه: ۴۵ دقیقه
زمان پخت: ۳۰ دقیقه
تعداد: ۶ نفر
 

• مواد لازم

¾ پیمانه روغن بادام زمینی
۱۲ عدد تورتیلای ذرت
نمک و فلفل سیاه
یک عدد پیاز متوسط، خرد شده
۴۵۰ گرم گوشت راسته چرخ‌کرده
دو حبه سیر رنده شده
ادویه تاکو (دستور تهیه در پایین ذکر شده است)
۲/۳ پیمانه آب گوشت کم نمک
۱۷۰ گرم پنیر موزارلا
ترشی فلفل، ۱۲ عدد درشت
یک پیمانه کاهوی خرد شده (اختیاری)
یک عدد گوجه فرنگی درشت، خرد شده (اختیاری)
نصف پیمانه برگ های تازه گشنیز (اختیاری)
ورقه آلومینیومی

• طرز تهیه

۱. ابتدا قالب تاکو را بسازید. برای این منظور به فویل آلومینیومی ضخیم نیاز دارید. یک مستطیل از فویل برش دهید و آن را به شکل لوله توخالی و نازک درست درست کنید. باید این لوله را طوری درست کنید که برای مدت طولانی بتواند ایستاده باقی بماند.

۲. فر را با دمای ۲۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید.

۳. روغن بادام را داخل تابه بریزید و ۱۵ دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید.

۴. یک عدد تورتیلا را اطراف فویل بپیچید و آنرا به شکل تاکو حالت دهید. سپس کف تاکو را داخل روغن داغ فرو و ۲۰ ثانیه سرخ کنید. تورتیلا را از یک طرف ۳۰ ثانیه در روغن سرخ کنید، آن را برگردانید و ۳۰ ثانیه دیگر هم طرف دیگر آن را سرخ کنید تا هر دو طرف طلایی و برشته شوند. این کار را باید در حالی انجام دهید که لوله آلومینیومی داخل تورتیلا است. در این مرحله، تورتیلاها به شکل نان تاکو درآمده اند. تا داغ هستند روی آنها نمک بپاشید. همین مراحل را با باقی تورتیلاها تکرار کنید.

۵. سعی کنید نان های تاکو را داخل فر گرم نگه دارید.

۶. دو قاشق از روغن بادام زمینی را در تابه نگهدارید و باقی آن را خالی کنید. زیر شعله را دوباره روشن کنید و پیاز را داخل روغن بریزید و سرخ کنید تا سبک و طلایی شود. ۳ تا ۴ دقیقه تفت کافی است. گوشت چرخ‌کرده را به همراه یک قاشق چایخوری نمک و سیر اضافه کنید. ۴ دقیقه گوشت را تفت دهید و سپس، ادویه تاکو و آب گوشت را به آن اضافه کنید. اجازه دهید مایع بجوشد و گوشت کاملا پخته و سس غلیظ شود.

۷. داخل تاکوها را با مخلوط گوشت پر کنید. روی آن ترشی فلفل، کاهو، گوجه فرنگی و گشنیز بریزید و تا داغ است سرو کنید.

• ادویه تاکو

• مواد لازم

دو قاشق غذاخوری پودر چیلی
یک قاشق غذاخوری پودر زیره سبز
دو قاشق چایخوری نشاسته ذرت
دو قاشق چایخوری نمک
۱.۵ قاشق چایخوری پودر پاپریکا دودی
یک قاشق چایخوری پودر گشنیز
نصف قاشق چایخوری پودر فلفل هندی

• طرز تهیه

۱. همه مواد را داخل کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید. می توانید این ادویه را داخل ظرف دربسته به مدت یک ماه نگهدارید.
طرز تهیه تاکو؛ غذای سنتی مکزیک 1
saret ro barnagardundi bebini
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 saret ro barnagardundi bebini
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان