امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

روش تهیه کمه جوش- غذای محلی سبزوار

#1
مواد لازم برای 6 نفر
ماست چکیده و یا
کمه(نوعی فرآورده لبنی که مانند ماست چکیده چرب و سفت است): یک کیلو
گوجه فرنگی : 2 کیلو
تره خرد شده: 4 یا 5 قاشق غذاخوری
نعنا خرد شده 2 قاشق غذاخوری
پیاز: 2 عدد
پودر گردو 5 یا 6 قاشق غذاخوری
کشک: 3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ: یک یا 2 عدد
کره: 50 گرم
نعنا خشک: یک قاشق غذاخوری
زردچوبه: یک قاشق مرباخوری
فلفل قرمز: به میزان لازم
روغن (حیوانی): به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
طرز تهیه
* ابتدا پیازها را ریز خرد کرده و در کره و روغن طلایی میکنیم.
* سپس تره خرد شده و نعنا را اضافه کرده میگذاریم تا آبش کشیده شود.
* سپس زردچوبه، نعنا خشک و گردو را ریخته باز تفت میدهیم در این موقع ماست(ماست چکیده و یا کمه را با کمی آب شل کنید) و کشک و آب گوجه فرنگی و تخممرغ را با مخلوط کن، مخلوط میکنیم و به مواد اضافه کرده و در حال هم زدن میگذاریم تا بجوشد و به غلظت دلخواه برسد.
* در آخر نمک و فلفل قرمز اضافه کرده و با نعنا خشک و کمی از آب خوراک بادمجان که معمولا با این غذا سرو میشود تزیین میکنیم و همراه نیمرو و خوراک بادمجان و سبزی خوردن و نان خشک سرو میکنیم.
روش تهیه کمه جوش- غذای محلی سبزوار 1
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان