امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آشپزی: روش پختن برنج ایتالیایی

#1
آشپزی: روش پختن برنج ایتالیایی
مواد لازم :
سینه مرغ یا فیله خلالی شده
 ۲۵۰ گرم
اسفناج خرد شده
۵۰۰ گرم
هویج خلالی شده
۳۰۰ گرم
پیاز سرخ شده
 نصف پیمانه
ذرت
نصف پیمانه
محلول زعفران
دو تا سه قاشق سوپخوری
قـارچ خرد شده
۳۰۰ گرم
برنج
چهار پیمانه
نخودفرنگی و آبلیمو
به میزان لازم
نمک، فلفل و ادویه
به میزان لازم

طرز تهیه :
ابتدا پیاز سرخ شده را در تابه‌ای ریخته و کمی روغن به آن اضافه می‌کنیم. خلال های مرغ را به آن افزوده کاملا تفت می‌دهیم. سپس هویج را اضافه کرده، با مواد مخلوط نموده، بعد اسفناج را افزوده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا مواد پخته و نرم شوند.
در ظرف دیگری قارچ‌ های خرد شده را به همراه کمی روغن و یک قاشق سوپخوری آبلیمو تفت داده تا آب قارچ کشیده شود. بعد قارچ ها را به همراه ذرت، نخودفرنگی، نمک، فلفل و ادویه به مواد اضافه کرده و مخلوط می‌نماییم. حالا حرارت را خاموش کرده، برنج را آبکش نموده و مواد را به همراه محلول زعفران لابه لای برنج ریخته و برنج را دم می‌گذاریم. بعد از ۳۰ تا ۴۰ دقیقه غذای ما آماده سرو می‌باشد.

منبع: وبلاگ گروه آشپزی
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  “غذای بدون برنج” (15 پیشنهاد عالی و خوشمزه )
  استیک آبدار، ورژن ایتالیایی غذای آلمانی!
  روش های نگهداری از برنج در خانه
Wink طرز تهیه دونات مغزدار ایتالیایی ^.^
  بستنی ایتالیایی به سبک خوشمزه (:
  طرز تهیه سوپ اسفناج ایتالیایی
  لازانیای ایتالیایی و طرز تهیه طرز تهیه سس سفید برای لازانیا
Bug وسـایل خلـاقـانهـ برای آشپزی#
  طرز تهیه بروله موز و برنج
  «دسر برنج پرتقالي»

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان