امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه ی گالانتين مرغ(مرغ درسته بدون استخوان)

#1
Heart 
طرز تهیه ی گالانتين مرغ(مرغ درسته بدون استخوان) 1

مواد لازم :
برنج پخته و آبکش شده نصف پيمانه
روغن مایع و خلال نارنج از هر کدام نصف پيمانه
خلال بادام و پسته از هر کدام يك بسته کوچک
خلال هويج 1/4پيمانه
مرغ درشت يك عدد
نمك، آبليمو و فلفل و زغفران به ميزان لازم


طرز تهيه:
مرغ را از شب قبل در نمك، فلفل و آبليمو يا در آب نمك قرار دهيد. از زير گردن مرغ تا انتهاي دم مرغ را چاك داده و گوشت‌هاي مرغ را از استخوان جدا كنيد. مجددا داخل مرغ را با آبليمو، نمك و فلفل مزه‌دار كرده و خلال بادام، خلال نارنج، برنج پخته، خلال پسته و خلال هويج را در داخل مرغ قرار دهيد و مرغ را با نخ و سوزن بدوزيد. سپس قسمت خارجي مرغ را زعفران و روغن ماليده كنار بگذاريد.


در سيني فر كمي سيب درختي، كرفس، هويج و سبزيجات معطر و پيازچه قرار داده و مرغ زعفراني را به همراه يك ليوان آب روي اين مواد قرار دهيد و به مدت يك ساعت و نيم الي دو ساعت در طبقه وسط با درجه حرارت 350 درجه فارنهايت بپزيد. در اين ميان هر 20 دقيقه يكبار به مرغ سر زده اگر آب آن كم شد به آن آب اضافه كرده تا در نهايت رنگ مرغ طلايي شود.
طرز تهیه ی گالانتين مرغ(مرغ درسته بدون استخوان) 1
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان