12-09-2014، 20:42
مواد لازم برای شش نفر:
سبزی (شامل؛ تره، جعفری، گشنیز، اسفناج) 5/1 كیلو
حبوبات (نخود، لوبیا و عدس) 400 گرم
پیاز سرخ شده چهار قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به مقدار لازم
زردچوبه (در صورت تمایل) یك قاشق مرباخوری
گوشت ران یا سردست بدون استخوان 700 گرم
رشته آش 400 گرم
طرز تهیه :
ابتدا حبوبات را تمیز كرده و میشوییم و میگذاریم تا با گوشت و پیاز سرخ شده، پخته شود، پس از اینكه گوشت و حبوبات تقریبا پخته شد رشته را اضافه میكنیم تا آن نیز بپزد. سپس سبزیهای تمیز و خرد شده را داخل آش میریزیم و بهم میزنیم و حرارت را ملایم میكنیم تا آش ته نگیرد، پس از اینكه آماده شد، در ظرف مناسبی میریزیم و در صورت تمایل روی آن را با پیاز سرخ شده مانند تصویر تزئین میكنیم .
سبزی (شامل؛ تره، جعفری، گشنیز، اسفناج) 5/1 كیلو
حبوبات (نخود، لوبیا و عدس) 400 گرم
پیاز سرخ شده چهار قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به مقدار لازم
زردچوبه (در صورت تمایل) یك قاشق مرباخوری
گوشت ران یا سردست بدون استخوان 700 گرم
رشته آش 400 گرم
طرز تهیه :
ابتدا حبوبات را تمیز كرده و میشوییم و میگذاریم تا با گوشت و پیاز سرخ شده، پخته شود، پس از اینكه گوشت و حبوبات تقریبا پخته شد رشته را اضافه میكنیم تا آن نیز بپزد. سپس سبزیهای تمیز و خرد شده را داخل آش میریزیم و بهم میزنیم و حرارت را ملایم میكنیم تا آش ته نگیرد، پس از اینكه آماده شد، در ظرف مناسبی میریزیم و در صورت تمایل روی آن را با پیاز سرخ شده مانند تصویر تزئین میكنیم .