امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چگونگی تهیه دسر کاسترد

#1
مواد لازم :
شیر دو پیمانه
پودر نشاسته و پودر کاسترد از هر کدام دو قاشق غذاخوری
شكر 100 گرم
آب دو پیمانه
پودر ژلاتین انار چهار قاشق مرباخوری
انار دانه‌ شده یك قاشق غذاخوری
پسته خام 18 عدد
بادام درختی و فندق و باداهم هندی خام از هر کدام 9 عدد

طرز تهیه :
این دسر خوشمزه را با انار تهیه نمایید كه رنگ بسیار زیبایی دارد. در ابتدا شیر، آب، نشاسته، كاسترد و شكر را با هم مخلوط كرده روی حرارت می‌گذاریم تا غلیظ شود. آجیل را درشت خرد كرده در كف سه ظرف می‌ریزیم. بعد مخلوط كاسترد را تا یك سانت و نیم به لبه ظرف مانده می‌ریزیم. پس از سرد شدن، پودر ژله را كه در آب جوش حل كرده و به آن آب سرد اضافه كرده‌ایم روی كاسترد و انار دانه شده ریخته، در یخچال می‌گذاریم تا سفت شود و روی آن را با خامه تزئین می‌كنیم.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان