امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه پای ریواس

#1
طرز تهیه پای ریواس 1

مواد لازم برای خمیر پای:
آرد کیک= یک لیوان
نمک = یک هشتم قاشق مرباخوری
کره سرد=یک سوم لیوان
آب یخ= ۳ تا ۴ قاشق دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غذا خوری
مواد داخل پای:
آرد کیک= یک سوم لیوان
شکر= یک و یک چهارم لیوان
گردوی خردشده= یک سوم لیوان (در صورت دلخواه)
دارچین= نصف قاشق مرباخوری
جوز هندی=یک چهارم قاشق مرباخوری
ریواس تازه خرد شده= ۴لیوان
موادلازم برای روی پای:
آرد کیک= یک لیوان
شکر= دو سوم لیوان
کره سرد= نصف لیوان
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه:
فر را روی حرارت ۲۰۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
یک لیوان آرد و نمک را مخلوط کنید و یک سوم لیوان کره سرد را با چنگال به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا به شکل خرده نان درآید.
آب به اندازه ای اضافه کنید که خمیر خیس شود.
خمیر را به شکل توپ درآورید و روی سطح آغشته به آرد بازکنید سپس روی قالب مناسب پهن کنید و محکم به کناره های ظرف فشار دهید خمیری که از لبه قالب اضافه آمده را ببرید.
خمیر پای را کنار بگذارید.
همه مواد داخل پای را باهم خوب مخلوط کنید و روی خمیر بریزید.
مواد روی پای را باهم مخلوط کنید تا به شکل خرده نان در بیاید، سپس روی پای بریزید.
لبه پای را با کاغذ آلومینیومی بپوشانید و به مدت یک ساعت تا زمانی که روی آن طلایی و مواد داخل آن شروع به جوشیدن کند در فر قرار دهید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(..*)


طرز تهیه پای ریواس 1
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان