امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شیشلیک ایتالیایی

#1
شیشلیک ایتالیایی 1
 
مواد لازم:
 
راسته شيشليكي 

چهار عدد

آردسفيد

دو پیمانه

تخم‌مرغ 

دو عدد

آرد سوخاري

يك پيمانه

پنير پارمزان
يك پيمانه
پنير موتزارلا
به ميزان لازم
روغن زيتون
به ميزان لازم
نمك، فلفل و زعفران
به ميزان لازم

 
 
طرز تهيه:
 
گوشت‌ها را در روغن زيتون، نمك، فلفل و كمي زعفران به مدت دو ساعت در يخچال مي‌خوابانيم تا آماده شوند. سپس پنيرپارمزان و آرد سوخاري را با هم مخلوط كرده و كمي نمك و فلفل به آن اضافه مي‌كنيم و آنها را كنار مي‌گذاريم. بعد از آماده شدن گوشت ها‌ را در آرد سفيد مي‌غلتانيم سپس آنها را در تخم‌مرغ زده شده ريخته و مخلوط مي كنيم ، در مرحله آخر آنها را در آرد سوخاري و پنير مخلوط شده مي‌گذاريم ، سپس آنها را در روغن گذاشته و هر طرف آن را به مدت سه دقيقه مي‌پزيم آن‌گاه آنها را روي سيني استيل گذاشته و روي هر كدام يك قطعه پنير موتزارلا گذاشته و در فر داغ‌شده به مدت ده دقيقه قرار مي‌دهيم و در پايان آنها را روي بشقاب گذاشته و سرو مي‌كنيم.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(..*)


شیشلیک ایتالیایی 1
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  استیک آبدار، ورژن ایتالیایی غذای آلمانی!
Wink طرز تهیه دونات مغزدار ایتالیایی ^.^
  بستنی ایتالیایی به سبک خوشمزه (:
  طرز تهیه سوپ اسفناج ایتالیایی
  لازانیای ایتالیایی و طرز تهیه طرز تهیه سس سفید برای لازانیا
  کاچیاتوره یا شکارچی ایتالیایی
  طَرز تَهیه لازانیایِ ایتالیایی
  ●پیتزای ایتالیایی مارگاریتا ●
  آموزش تهیه فراید چیکن غذای ایتالیایی
  پیش غذاهای ایتالیایی

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان