امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

●پیتزای ایتالیایی مارگاریتا ●

#1
●پیتزای ایتالیایی مارگاریتا ● 1

پیتزای ایتالیایی مارگاریتا



آموزش پخت انواع پیتزا - پیتزای ایتالیایی مارگاریتا
پیتزا

ی مارگاریتا یا مارگریتا، نوعی غذای کلاسیک ایتالیایی است. [b]مواد لازم برای یک پیتزای بزرگ که مخصوص هشت نفر است:[/b]
  • ریحان تازه: یک بسته کوچک، حدود ۱۰۰ گرم
  • پنیر

    موزارلا: ۲۵۰- ۲۰۰ گرم
  • گوجه فرنگی متوسط دو عدد: به صورت نازک حلقه حلقه شود.
  • سس گوجه فرنگی: دو پیمانه یا تا حدی که روی سطح خمیر را بپوشاند.
  • خمیر پیتزا

    : یک عدد بزرگ
  • نمک و فلفل به اندازه لازم


طرز تهیه:
• فر را از قبل روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
• سس گوجه فرنگی را روی سطح خمیر بمالید، طوری که سطح خمیر را بپوشاند.
• روی سس ها برگ های ریحان را پخش کنید.

• روی برگ های ریحان، گوجه فرنگی ها را بچینید.



پیتزا را درون فر به مدت ۲۰- ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که رویه آن طلایی رنگ شده و پنیر

آن آب شود، حرارت دهید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
߷ツ߷

●پیتزای ایتالیایی مارگاریتا ● 1
●پیتزای ایتالیایی مارگاریتا ● 1
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  استیک آبدار، ورژن ایتالیایی غذای آلمانی!
  7 پیتزای خوشمزه و محبوب در ایران - فر پیتزا ریلی
  چطور پیتزای مکزیکی درست کنیم؟!
Wink طرز تهیه دونات مغزدار ایتالیایی ^.^
  بستنی ایتالیایی به سبک خوشمزه (:
  طرز تهیه سوپ اسفناج ایتالیایی
  لازانیای ایتالیایی و طرز تهیه طرز تهیه سس سفید برای لازانیا
  پیتزای سرخ شده ترکیه
  طرز تهیه پیتزای سیمیت
  کاچیاتوره یا شکارچی ایتالیایی

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان