امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه ی پاستای ایتالیایی

#1
مواد لازم :
1 - ½1 پیمانه گوجه فرنگی پوره شده
2 - 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
3 - 450 گرم پاستای ریگاتونی (Rigatoni)
4 - ½ قاشق مرباخوری نمك
5 - ½ قاشق مرباخوری فلفل سیاه
6 - 700 گرم سوسیس تند ایتالیایی (Italian Sausage)
7 - پنیر پارمسان (Parmesan) رنده شده برای تزیین
8 - 1 فنجان خامه
9 - ¼ فنجان جعفری خرد شده
10 - 3 عدد سیر – ریز شده
11 - 1 عدد پیاز – خرد شده
تذكر : بجای سوسیس ایتالیایی از سوسیس كوكتل معمولی استفاده كنید. در صورت تمایل ½ قاشق مرباخوری فلفل هم به آن اضافه كنید.


طرز تهیه :
مرحله اول :
1- در یك تابه بزرگ، روغن زیتون را با حرارت ملایم داغ كنید.
2- سوسیس‌ها را به مدت 5 دقیقه سرخ كنید تا رنگ آن تغییر كند.
3- سوسیس‌ها را پس از سرخ شدن از تابه خارج كنید.
مرحله دوم :
1 - حرارت را كم كرده و پیاز و سیر را در تابه ریخته و به مدت 5 دقیقه سرخ كنید تا نرم شوند.
2 - سوسیس، گوجه فرنگی و نمك را اضافه كرده و در ظرف را بگذارید تا 10 دقیقه بپزد.
3 - فلفل سیاه و جعفری و خامه را اضافه كنید.
مرحله سوم :
1 - در دیگی بزرگ، آب و نمك را جوش آورده و پاستا را در آب و نمك ریخته و به مدت 14 دقیقه بپزید.
2 - پاستا را آبكشی كرده و در ظرف بریزید و سس را بر روی آن ریخته و آن را با پنیر پارمسان تزیین كرده و سرو كنید.
خوب، ولی اشتباه...
پاسخ
 سپاس شده توسط KATARA ، نانا☀2012 ، pink♥angel
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان