امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه فیله گوشت با لعاب سیب

#1
امروز برای شما عزیزان طرز تهیه غذای جدیدی را آماه کردیم که امیدواریم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.

این غذا بسیار کامل است و برای نهار بسیار مناسب است . به علت وجود سیب در این غذا کودکان نیز از این غذا لذت خواهند برد.


مواد لازم :

یک قاشق غذا خوری روغن زیتون
500 گرم فیله گوشت گوسفند
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
دو قاشق چای خوری جعفری تازه خرد شده
نصف پیاز شیرین ، تکه شده
یک عدد سیب بزرگ قطعه قطعه شده
نصف فنجان سرکه سفید
یک فنجان ژله سیب
دو قاشق غذا خوری سرکه بلسان
طرز تهیه :

ابتدا فر را روی دمای 175 درجه سانتی گراد ( 350 درجه فارنهایت ) قرار می‌دهیم و ظرف مخصوص فر را چرب می‌کنیم.

در یک ماهیتابه بزرگ روغن زیتون را ریخته و گرم می‌کنیم و فیله گوشت را کمی تفت می‌دهیم تا دو طرفش قهوه‌ای شود. سپس از روی اجاق برمی‌داریم و نمک و فلفل سیاه و جعفری را اضافه می‌کنیم .

حال پیاز و سیب را روی ماهیتابه به مدت 5 دقیقه تفت می‌دهیم سپس سرکه سفید را اضافه می‌کنیم تا بجوش آید سپس به فیله گوشت اضافه می‌کنیم.

سپس ژله سیب و سرکه بلسان را در یک کاسه می‌ریزیم و تا کاملا مخلوط شود به هم می‌زنیم و روی فیله گوشت می‌ریزیم.

سپس فیله را به فر منتقل کرده و دما را به کمترین دما فر حدود 70 درجه سانتی گراد کاهش داده و 30 تا 45 دقیقه اجزه می‌دهیم بپزد و پس از بیرون آوردن از فر 10 دقیقه استراحت داده و برش می‌دهیم.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه فیله گوشت با لعاب سیب 1
پاسخ
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان