امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آشنایی با روش تهیه یخمک کیوی

#1
آشنایی با روش تهیه یخمک کیوی
تغذیه > دسر- همشهری آنلاین – شهره فرجی:
کیوی‌های رسیده را برای تهیه این دسر انتخاب کنید.

مواد لازم:

آب: یک پیمانه

شکر: نصف پیمانه

کیوی رسیده متوسط: 7- 6 عدد

آب لیمو: 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

• درون قابلمه‌ای آب و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت متوسط آن‌ها را جوش آورده سپس از روی حرارت برداشته و خوب هم بزنید تا شکر آن کاملا حل شود. بگذارید شربت تهیه شده خنک شود.

• کیوی‌ها را پوست کنده، به قطعات کوچک درآورده، سپس درون دستگاه غذاساز آن‌ها را به صورت پوره درآورید.(دو پیمانه پوره).

• شربت، پوره کیوی و 2 قاشق غذاخوری آب لیمو را درون دستگاه غذاساز ریخته و آن‌ها را خوب با هم مخلوط کنید.

• پوره را درون ظرف کم عمقی ریخته و آن را درون فریزر به مدت 2 ساعت قرار دهید.

نکته: برای پوره کرده بهتر است از دستگاه بستنی‌ساز استفاده کنید در غیر این صورت می‌توانید مخلوط یخ‌زده را دوباره درون دستگاه غذاساز مخلوط کرده و درون فریزر قرار دهید تا یخمک بافت نرم‌تری داشته باشد. Big Grin
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان