امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

جوجه چینی

#1
جوجه چینی 1
مواد لازم:
 
فیله سینه مرغ                    1 تکه
نمک، فلفل، زنجبیل               به میزان لازم
آرد سفید                           2 فنجان
ماء الشعیر                         1 عدد
آب زعفران                          2 قاشق غذاخوری



 
زنجبیل و نمک و فلفل روی سینه مرغ میپاشیم.
فیله سینه مرغ را به صورت عمودی به تکه های نازک تقسیم میکنیم.
داخل ظرفی 1 لیوان دلستر میریزیم آرد را کم کم اضافه میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم طوری که خمیر نشود و حالت سس رقیق به دست آید. آب زعفران را به مواد اضافه میکنیم بقیه آرد را هم اضافه میکنیم.
سینه های مرغ را به سس آماده شده کامل آغشته کرده و داخل روغنی که داخل ظرف کامل داغ شده میگذاریم.
روغن باید زیاد باشد تا فیله ها درون آن شناور باشد.
برای تزئین از هویج، نخود فرنگی، لوبیا سبز بخارپز شده و لیموی تازه و شاهی استفاده میکنیم.
پاسخ
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، *pariya
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  کباب پز تابشی خانگی – طرز تهیه جوجه کباب شالتو یا جوجه کباب مصری
  کباب پز تابشی – طرز تهیه جوجه کباب حلزونی خوشمزه در خانه
  کباب پز تابشی – طرز تهیه جوجه ترش گیلانی با استفاده از سبزی معطر و رب انار
  طبخ جوجه کباب مراکشی با استفاده از کباب پز تابشی خانگی
  تزیین کیک به شکل جوجه طلایی
  طرز تهیه جوجه اسپایسی
  نحوه پخت جوجه کباب تابه‌ای
  نحوه پخت جوجه کباب تابه‌ای
  طرز تهیه جوجه کباب تابه‌ای
  ●_●خورش جوجه ●_●

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان