امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دربارهی سوسک

سلام دوستان من میخواهم درباره ی سوسک با شما صحبت کنم جانوری که همه ی ما از آن بد مان می آ ید این جانور برای پوست بسیار خوب است وپوست انسان را صاف می کند و جوش را از بین می برد  ولی در ایران این کار را نمی کنند و در یکی از شهر های آمریکااین کار را میکنند. آیا می دانید که این جانور میتواند تا یک ساعت نفس خود را حبس کند ولی دوتا نکته است برای از بین بردن این جانور  اول باید جوری این جانور را کشت که با بدن تماس نداشته بااشد چون این جانور وقتی که با یک جانور زنده ی دیگر تماس بر قرار میکند میکروب های خیلی خیلی زیادی به بدن آن جانور انتقال می دهد ودومی مورد باید سر این جانور ازبین برود در غیر این صورت خود را می سازد . امید وارم اطلاعاتی دربارهی این جانور به شما داده باشم . سپاس و نظرتان نشود فراموشSmile
دربارهی سوسک 1
پاسخ
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، leilajoon♥♥ ، عشقمو اینجا پیدا کردم!!! ، ×fteя LifE∀× ، امیر حسین 222 ، پرنسس گاردنیا ، *isan*
آگهی
چقدر جالب.مرسی.Smile
‏در روزگاری که سلام و خداحافظ فرقی‌ با هم ندارند
نه ماندن کسی‌ حادثه ست نه رفتنِ کسی‌ فاجعه
پاسخ
 سپاس شده توسط ×fteя LifE∀×
چه جالب
ممنونHeartHeartHeartTongue
پاسخ
سوسک می تونه حدود یک هفته بی سر زندگی کنه وفقط موقعی می میره که نتواند غذا بخوردBig Grin

سوسک؟ggreggreggreggreggreggreggreggreggreggre
عشق داغی است و دوست داشتن پخته شدن داغی یک روز سرد می شود ولی آدم پخته هیچ گاه خام نمی شود Heartکوروش کبیر
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان