امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سوپ گوجه فرنگی

#1

مواد لازم

•    یک عدد پیاز درشت خرد شده
•    یک قاشق غذاخوری کره یا روغن زیتون
•    یک قوطی کنسرو گوجه فرنگی (800 گرم)
•    ¾ پیمانه گوجه فرنگی خشک
•    85 گرم رب گوجه فرنگی کم نمک
•    400 گرم آب مرغ کم نمک
•    نصف پیمانه کرفس تازه خرد شده
•    دو قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده
•    2 تا 3 قاشق چایخوری آب لیموترش
•    خامه صبحانه
•    جعفری تازه (اختیاری)

روش تهیه

1. در یک قابلمه متوسط، پیاز را با کره روی حرارت متوسط حدود 10 دقیقه تفت دهید تا سبک و طلایی شود. کنسرو گوجه فرنگی را به همراه نصف پیمانه گوجه فرنگی خشک، رب، آب مرغ، جعفری و کرفس اضافه کنید. بگذارید مواد بجوشند سپس حرارت را کم کنید تا 20 دقیقه نیم جوش باشد.

2. در این فاصله، باقی گوجه فرنگی های خشک را یک دقیقه داخل آب داخل مایکروفر بگذارید. آنها را ریز خرد کنید و کنار بگذارید.

3. مخلوط گوجه فرنگی را داخل غذاساز بریزید تا پوره شود. آن را داخل شیرجوش بریزید و آب لیمو را به آن اضافه کنید. روی آن خامه و  جعفری بریزید و سرو کنید.

ارزش غذایی

•    کالری: 128
•    چربی: 4 گرم
•    کلسترول: 8 میلی‌گرم
•    کربوهیدرات: 22 گرم
•    فیبر: 5 گرم
•    سدیم: 786 میلی‌گرم
•    پتاسیم: 1039 میلی‌گرم
•    کلسیم: 101 میلی‌گرم
•    آهن: 4 میلی‌گرم
خوب، ولی اشتباه...
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  دستور پخت لواشک تمشک و توت فرنگی
  کاپ کاستارد لیمو و توت فرنگی
Heart طرز تهیه “نان توت فرنگی” با طعم دوست داشتنی ^^
  طرز تهیه اسموتی گلابی و توت فرنگی
  طرز تهیه رولت شکلاتی همراه توت‌‌فرنگی
  تارت گوجه فرنگی را حتما امتحان کنید!
  آموزش تصویری: تهیه ولووان مرغ و تره فرنگی
  سوفله توت فرنگی
  راز درست کردن میگو پلو با نخود فرنگی
  خوراک بادمجان و گوجه و روش تهیه آن

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان