امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

جگر سیاه سرخ شده چینی

#1
موز  1 عدد
قارچ  1 عدد
پیاز سبز  1 عدد
سیر  1 عدد
روغن  0.25 فنجان
اسفناج  10 شاخه
زنجبیل  قدری
سس چینی  2 قاشق سوپخوری
شراب شری  1 قاشق مرباخوری
شکر  1 قاشق مرباخوری
نمک  1 قاشق مرباخوری
گلابی , بارلت , تازه  1.5 قاشق مرباخوری
آب  1 قاشق سوپخوری


طرز تهیه :


جگر سیاه و قارچ و پیاز را به قطعات کوچک خرد کنید . سبزیجات و سیر را هم خرد کرده آنرا با مواد فوق مخلوط کنید .
سپس روغن در تاوه ریخته ، داغ که شد مواد فوق الذکر را در آن بریزید و سرخ کنید . همینکه کمی سرخ شد و رنگش تغییر یافت ، در داخلش سس بریزید و همچنان روی آتش بپختن ادامه دهید ، همینکه جا افتاد ، خوراک را از روی آتش بردارید .
خوب، ولی اشتباه...
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان