امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

الکی خوش ( قشنگه از ما گفتن بود )

پسر دختر زیبایی را دید شیفته اش شد چند ساعتی باهم در خیابان قدم میزدند که یه هو یه بنز گرون قیمت جلو پاشون ترمز کرد ! دختره به پسره گفت : خوش گذشت اما نمیتونم همیشه پیاده راه برم ، بای
نشست تو ماشین راننده بهش گفت : خانوم ببخشید من راننده این آقا هستم ، لطفا پیاده شین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TongueBig Grin
الکی خوش ( قشنگه از ما گفتن بود ) 1
پاسخ
 سپاس شده توسط чернаяЛуна ، زهرا10000 ، بغض ابر ، _mozhdeh_ ، *GANDOM* ، پيشي ي ملوس ، جوجه فیلسوف ، ƒяσzєη ℓσνє ، 7 مقدس ، ترانه95 ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، Adl!g+ ، sosun24 ، arsham kabiri ، 30Ḱᗩᔕ ، MAHTA .S ، karona ، رونیکاا ، امیرحسین خفن ، shervin 007 ، neda2013 ، JKOOB ، mahbod2013 ، ronaldu79 ، "K!nd~G!Яl" ، مبینافرزین ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، نیوشا222 ، ☺helia☺ ، *دختر تهرونی* ، *onlygirl* ، ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd ، saya tariha ، تآج آسیا ، سانا50 ، ~Mahnaz~ ، melina 14 ، hasti … ، خانوم دکتر ، nafas1999 ، **ANTIK** ، ըoφsիīkα ، مهتاب17 ، fatima1378 ، *isan* ، A R M A N ، . . . P oo R ! A . . . ، ندا2000 ، عاشق حيوانات+12 ، simin jon ، ×●SomeOne●× ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، ققنوس طلایی ، | NEON DEMON | ، .:: هـوشـ سـفـیـد ::. ، ★~Ѕдула~★ ، ♥غم کده♥ ، I LOVE YOU FARHAD ، shining ، mobina bieber ، sara جووووون ، مهسا000 ، نازنین زیودار ، spark T ، mehdi-pak ، ❤уαѕαмιη❤ ، نفس گل ، چمان ، Armila. ، AعطریناA ، glembert girl ، Nυмв ، غزل حمیدی ، ارباب خون خوار ، Sa Har Naz ، سوپرمغز ، مبینا7 ، ⓩⓐⓗⓡⓐ
آگهی
هههههههههه
خیلی باحال بودBig Grin
زود تــَــر  بِریـــد جِلـــو وآسهِ دَردُ دِل با خُــــــــــدآ عَجَلـــــــ♥ــه دآرم...
پاسخ
 سپاس شده توسط *گوجه سبز* ، تآج آسیا
اخییی خوب دختره ضایع شدBig Grin
 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
 سپاس شده توسط پيشي ي ملوس ، *گوجه سبز* ، *دختر تهرونی* ، تآج آسیا ، spark T
تکراری
این کلیپم ببینید من که اشکم در اومدcrying
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.aparat.com/v/vVPTL

http://www.aparat.com/v/LZxQj بـه بـَضی ـآم بـآیـد بگـی: سیگـآر بـوی ِ شیـر ِ دَهـنـو نمیـبـَرـه عـزیـزـم :|ٌ ♥

پاسخ
 سپاس شده توسط پيشي ي ملوس ، زهرا10000
این برامن اس ام اسش اومده
پاسخ
مرسی عزیزم
روزی میرسد که دیگر نه صدایم را بشنوی ... نه نگاهم را بیبینی ... نه وجودم را حس کنی ... وان لحظه است که معنا تمام حرفهای گفته و نگفته ام را میفهمی ولی من دیگر نیستم نیستم.
پاسخ
 سپاس شده توسط *گوجه سبز*
مرسی باحال بود
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

پاسخ
 سپاس شده توسط *گوجه سبز*
عزیز این تکراری خیلی ها گذاشتنش
پاسخ
من وقتی میخوام موضوعی بزارم تو سطل زباله موضوع هارو میگردم وقتی مطمئن شدم کسی قبلا نذاشته میزارم و مث اینم که واقعا ندیده بودم
پ لطفا نگید تکراری
پاسخ
 سپاس شده توسط Adl!g+
قشنگ بود ممنون Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart
Goodbye Flashkhor...
پاسخ
 سپاس شده توسط *گوجه سبز* ، ★☆✩ aℱ﹩ℋi₦ ℛℯⓐℒⓘ★☆✩ ، لیونل مسی بهترین 10 دنیا

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  اصلا مرد باید ته ریش داشته باشد (( قشنگه بیا تو ))
  دیالوگ های ماندگار فامیل دور!! (قشنگه)
  14 چهره مشهور جهان هنگام مرگ چه جمله ای گفتن خیلی جذاب
  فرق ما پسرا با شما دخترا.خيلي قشنگه بياين تو
  کجا دیدیش؟ ؟؟؟... توی فضای مجازی...بخونید قشنگه:((
  فحاشی و آزار دادن الهام چرخنده به دلیل تبریک گفتن به رهبر
  اس ام اس های جدید و زیبا برای تبریک گفتن روز زن
  بیا ببین جنس مخالفت چی میخواد?خیلی قشنگه حتمابخون
  قشنگه بخونین
  دبیرستانی که بودم(خیلی قشنگه حتما بخونید)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان