امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

میگو با سس تند

#1
میگو با سس تند 1

مواد لازم برای تهیه میگو:

پودر کاری ۳ قاشق غذاخوری
روغن گیاهی ۲ قاشق غذاخوری
میگو ۵۰۰ گرم
برگ گشنیز خرد شده ۱ قاشق چای خوری
پیازچه خرد شده ۱ عدد


مواد لازم برای تهیه سس تند:

زنجبیل تازه، رنده شده یک قاشق غذاخوری
پیاز کاملاً خرد شده ۲ عدد کوچک
سیر کاملاً خرد شده ۴ حبه
فلفل قرمز کاملاً خرد شده ۱ عدد
گشنیز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
آویشن تازه ۳ برگ
جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
کرفس خرد شده ۱ شاخه
سرکه ۲۵ میلی لیتر
پودر فلفل نصف قاشق چای خوری


روش تهیه:

* زنجبیل، پیاز، سیر، فلفل قرمز، برگ گشنیز، برگ آویشن، جعفری و کرفس را با هم مخلوط کنید. آن‌ها را به همراه ۲۵ میلی لیتر سرکه داخل مخلوط کن بریزید و آن قدر با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. حدود ۲ الی ۳ قاشق پر از این سس سبز رنگ را روی میگوها بریزید و خوب به هم بزنید.
* پودر کاری را با حدود ۱۲۵ میلی لیتر آب کاملاً مخلوط کنید تا به صورت خمیر در بیاید.
* روغن را داخل ماهیتابه حرارت دهید و سپس خمیر کاری را با حرارت ملایم داخل روغن سرخ کنید. در تمام مدت خمیر کاری را به هم بزنید تا معطر و خوشبو شود.
* میگوها را داخل ماهیتابه بریزید و جند دقیقه سرخ نمایید.
* سپس مقداری آب داخل ماهیتابه بریزید طوری که میگو اندکی مرطوب شوند و محتویات داخل ماهیتابه به صورت یک سس کاری غلیظ در بیاید. ۲ الی ۳ دقیقه محتویات داخل ماهیتابه باید روی حرارت بجوشد تا میگوها نرم شوند.
* سپس برگ گشنیز و پیازچه را به آن‌ها بیفزایید و هم بزنید.
این غذا را می‌توانید همراه با برنج سرو نمایید.

منبع : بخش تغذیه و آشپزی تبیان
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان