امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مي خواهم يک فصل رويايي را در کنار پرسپوليسي ها بگذرانم

فقط من انتظار داشتم به ياد من مي بودند،پاداش صعود را هم به من ندادند اما اين ها مهم نيست مهم اين است که خوشحالم تيم به جام جهاني رفت

گل - مصدوميتش يکي از عجيب ترين مصدوميتهاي فوتبالي بود.اگرچه بعضي ها در حقش کم لطفي کردند اما رو سياهي به زغال ماند چرا که مهرداد پولادي حالا زخم پايش را عمل کرده و مي خواهد با قدرت برگردد مهرداد قطعاً يکي از بهترين چپ هاي ايران است.
او که در بازي هاي مقدماتي مقش پررنگي در صعود ايران به جام جهاني داشت پس از مصدوميتش نتوانست چند بازي در کنار تيم ملي باشد و همين کافي بود تا هم به او پاداش ندهند و هم در بيمارستان به ملاقات او نروند.اما مهرداد احساس تنهايي نمي کند و براي بازگشت و به اوج رسيدن لحظه شماري مي کند.اوکه اولين فصل همکاري اش با علي دايي در پرسپوليس است انگيزه هاي زيادي براي رسيدن دارد.
آقا تبريک بالاخره مشکل مصدوميتت حل شد،خوبي؟
بله خدارا شکر واقعاً يک تشخيص اشتباه ما را به اين روز انداخت واگرنه اين فقط يک زخم ساده بود و مشکل خاصي نبود اما خب اين زخم خوب نشد و براي ما مشکل ساز شد.
ما که باورمان شده بود اين مصدوميت خيلي بزرگ است؟
بزرگ نبود عجيب بود اما خب بعضي ها نامردي کردند و نوشته بودند پولادي ديگر نمي تواند فوتبال بازي کند واقعاً به چه چيزي مي خواستند برسند که اين حرفها را مطرح کردند اما مهم نيست فعلاً که من پايم را عمل کردم و به لطف خدا به زودي برميگردم تا با قدرت ادامه دهم.
يعني آشيل و پارگي تاندون و اين چيزها نبود؟
نه بابا فقط يک زخم عادي که به خاطر اينکه در آن ناحيه به خاطر رسيدن به بازي ها مدام کورتن تزريق مي کردم سلول هايش مرده بود و پوست رشد نمي کرد و اصطلاحاً زخم خوب نمي شد اما با اين عمل آن قسمت را ترميم و باز سازي کردند و به اميد خدا 7هفته ديگر شوت مي زنم.
احساس تنهايي نمي کني؟
نه وقتي در کنار خدا هستي احساس تنهايي نمي کني اما خب پرسپوليسي ها خيلي به من لطف داشتند و به ملاقاتم آمدند و بهترين شرايط را براي بستري کردن من فراهم کردند.هم آقاي رويانيان و هم دايي پيگير مشکل من بودند و جا دارد به آنها بگويم دمتان گرم ممنونم.
البته يک تشکر ويژه هم از هواداراني که من را تنها نداشتند و مدام حال مرا مي پرسيدند و يا به بيمارستان آمدند از همه آنها ممنونم.
خب از فدراسيون چه کساني به ملاقات تو آمدند؟
هيچ کس.....
هيچ کس،!مگر مي شود تو بازيکن ملي هستي شوخي مي کني؟
نه جدي مي گويم هيچ کس نيامد به من يک سر بزند اشکالي ندارد حتماً سرشان شلوغ بوده و کار داشتند.
اشکان دژاگه در باشگاه خودش مصدوم شد اما اينجا تي شرتش را پوشيدند مگر تو در کجا مصدوم شدي؟
نمي دانم فقط من انتظار داشتم به ياد من بودند،پاداش صعود را هم به من ندادند اما اين ها مهم نيست مهم اين است که خوشحالم تيم به جام جهاني رفت و اين براي همه فوتباليست ها خوب است و مهمتراين است که خدا با من است.
پرسپوليس را چطور مي بيني؟
خدارا شکر با آمدن آقاي دايي تيم جان گرفته و فکر کنم امسال به لطف خدا به جايگاه واقعي خودمان مي رسيم.
تا حالا با دايي کار کرده اي؟
نه امسال اولين سال است اما برايم افتخار بزرگي است و اينکه دايي خيلي با معرفت است و در همين زمان کم خيلي هواي من را داشت و پيگير مصدوميتم بود.علي آقا شخصيت بزرگي دارد و اين بزرگي مي تواند به پرسپوليس کمک بزرگي کند.
چه زماني مصدوميتت خوب مي شود؟
6هفته بايد استراحت کنم به اميد خدا فکر کنم در هفته هفتم بتوانم شوتزني کنم.
من خيلي با انگيزه ام و مي خواهم با قدرت برگردم از هواداران مي خواهم منتظر من بمانند چراکه مي خواهم يک فصل رويايي را در کنار آنها بگذرانم.
پاسخ
 سپاس شده توسط مهدی8
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Clocket عبدی: منشا را کنار می‌زنم و آقای گل می‌شوم
  گواردیولا: در بازی برگشت فقط یک چیز می خواهم
  گل محمدی: دانشگر به خانه من آمده؟ او را نمی‌خواهم
  بیرانوند :از اینجا به بهترین باشگاه جهان خواهم رفت.
  پیروانی: باید به زندگی در کنار کرونا عادت کنیم/ همه بازیکنان پرسپولیس می‌مانند
  میشو: از فدراسیون می‌خواهم با شاهین عادلانه برخورد کند
  مارسلو: نمی‌خواهم رئال مادرید را ترک کنم
  بیرانوند در کنار دروازه‌بان افسانه‌ای منچستر
  پودولسکی: باعث افتخارم است در بایرن کنار کریمی بودم
  اشکان دژاگه در کنار رپر معروف/عکس

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان