امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه پروک

#1
طرز تهیه پروک 1[url=http://www.beytoote.com/لینک مطلب][/url]
 
آماده سازی :90 دقیقه
پخت : 30 دقیقه

 
مواد لازم جهت تهیه پروک 
پیاز  

     2 عدد  متوسط
روغن ذرت
به میزان لازم 
 
گوشت چرخ کرده
200     گرم
 نمک و فلفل
به میزان لازم
رب گوجه فرنگی
3     قاشق غذا خوری  
 سوسیس 
200     گرم 
 کالباس 
 200     گرم    
سینه مرغ
200     گرم  
قارچ  خرد شده
200     گرم   
فلفل دلمه
3     عدد    
جعفری همراه با سبزی معطر
100     گرم    
پنیر گودا  
250     گرم
پنیر موزارلا 
250     گرم  

 
مواد لازم برای خمیر پروک:
بکینگ پودر 

١/٢ قاشق سوپ خوری
 نمک
 ١ قاشق سوپ خوری
 آب
 ١/٢ پیمانه
 روغن مایع
 ١/٢ پیمانه
 زرده تخم مرغ
 ٤ عدد
 ارد
 به میزان لازم
 
طرز تهیه پروک : 
نمک , آب , بکینگ پودر , روغن مایع و زرده تخم مرغ را مخلوط کرده سپس ارد را به تدریج به ان اضافه میکنیم.

خمیر آماده را ٢ ساعت استراحت میدهیم سپس مواد داخل پروک را آماده میکنیم.

مواد داخل پروک از قبیل پیاز داغ  و گوشت و نمک و ادویه را  استفاده میکنیم و سوسیس و کالباس و مرغ را آب پز نموده و همراه با قارچ فلفل دلمه ای و سبزی معطر خورد شده به مواد فوق اضافه میکنیم و تفت میدهم .

سپس خمیر پروک را چهار قسمت کرده و در ظرف ٢٥ تا ٢٠ سانتی پهن کرده و یک قسمت را کنار میگذاریم و در پنجره وسط فر با حرارت ٣٥٠ درجه فارنهایت گرم شده و به مدت ٢٠ دقیقه قرار میدهم.

خمیر پخته شده را از ظرف بیرون آورده و در سینی میگذاریم مایه پروک را روی خمیر ریخته و پنیر گودا و موزارلا را رنده کرده و و مخلوط میکنیم و در نهایت تکه ای از خمیر که کنار گذاشته بودیم با وردنه باز میکنیم و با رولت برش داده و روی پروک به حالت حصیر بافته قرار میدهیم و روی ان زرده تخم مرغ و با حرارت ٣٥٠ درجه فارنهایت و به مدت٣٠ دقیقه قرار میدهم .
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان