20-06-2012، 11:32
میگغتم خدا جون به بعضیا بگو که اون خیلیا هیچ وقت نمیبخشتش.........
(اصلا هم نمیگم از بالا چهارمین کاربر تو این صفحه است)

|
چت کردن باخدا |
|||||||||||||||||||||||||||||
20-06-2012، 11:32
میگغتم خدا جون به بعضیا بگو که اون خیلیا هیچ وقت نمیبخشتش.........
![]() ![]()
20-06-2012، 11:43
خداجونم دلم خیلی گرفته . بهت گفته بودم کمکم کنی گفته بودم تنهام نذاری گفته بودم اگه تنهام بذاری نمیتونم ازخودم مراقبت کنم . حالا چکارکنم با این دل داغون . حالا چکارکنم با اینهمه غم و غصه .خدایا من که همیشه بهت ایمان دارم میدونم هیچ کارت بی حکمت نیست . خدایا بازم خودمو به خودت می سپارم. کمکم کن . آمین
سلام خداجونم باز اومدم بازم میخوام بگم دوستت دارم
خدایا ازت ممنونم که همیشه کمکم میکنی ازت خواهش میکنم به دوستم پری هم کمک کنی نمیدونم چشه ولی تومیدونی الهی آمین
20-06-2012، 14:25
سلام خدای خوب و مهربونم منم دوستت دارم و به خاطر همه چیز وهمه نعمتهای خوبت که به من دادی ازت ممنونم
خدایا کمکم کن تو درسام موفق بشم خودت که میدونی من چی دوست دارم خودت کمکم کن به ارزوهام برسم پریا جون چرا ناراحتی ازخدامیخوام به ابجی پری هم کمک کنه من دوستش دارم امین .
20-06-2012، 14:38
سلام خدا جونم
من میدونم که خیلی گناهکارم و فقط می تونم بگم منو ببخش...
20-06-2012، 14:46
خدایا کاشکی دخترا انقدر پشتم صفحه نمیذاشتن تا زندگیم خراب نشه
20-06-2012، 14:52
خدایا خودت می دونی چی می خوام بگم
21-06-2012، 1:22
خدایا ازت ممنونم و دوستت دارم خواهش میکنم گناهامو ببخش ونذارگناه کنم فقط همین امین
سلام افریدگار من
خدا جونم به خدا عاشقتم هر غلطی کردم من و ببخش خودت می دونی که من چه جوریم خدا جونم تو رو خدا دوستام از محرومیت در بیان تو رو خدا ارزو ی همه رو بر اورده کن خدایا مراقبم باش اگه زبونم لال فراموشت کردم تو به یادم باش خدایا می پرستمت............................ ![]() خداحافظ
22-06-2012، 13:12
خداوندا ای بخشنده ی بی همتا تورامی پرستم وهمیشه فقط ازتوکمک می خواهم . پروردگارمهربانم ازتوتشکرمی کنم که مرا ازیاد نمی بری و ازتو سپاسگزارم که همیشه بیش ازخودم به فکرمن بوده ای . مهربانم بخاطر همه خوبیها ونعمتهای بیکران وبی مثالت ممنونم . یارب کمکم کن آنچنان باشم که تومی خواهی . نگذارلحظه ای ازیادت غافل شوم به حال خودم رهایم نکن که من بنده ی حقیر وناتوانی بیش نیستم وهمیشه ودرهمه حال محتاج کمک توهستم . پروردگارا گناهانم راببخش وبیامرز و ازشرشیطان درامانم دار. خودم رابه تومی سپارم وازشرهمه بدیهابه توپناه می آورم . تنهایم نگذار.آمین یارب العالمین
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|