با حضور : @esiesi
|
امتیاز موضوع:
《 تـصور ما از کاربران فلشخـور 》 |
||||||||||||||||||||||||||||||||
09-06-2021، 19:32
سلام(:
معاشرت زیادی نداشتیم!._. ولی مشخصه اطلاعات عمومی خیلی زیادی دارن "احسنت" بعدددد اینکه ظاهرا از اونایی هستن ک مناسب برای گشتو گزارش و تو گردش یا مهمونی ک ایشون باشن ب آدم خوش میگذره._. موفق باشین خدافظ ![]()
09-06-2021، 20:01
ددیمه
پدرم! تو تپش قلب خانه ای؛ وقتی هر صبح، با تلنگر عشق، از خانه بیرون میروی و با کشش عشق، دوباره باز میگردی. دهلیزهای قلبم، تقدیم مهربانی تو باد! ـ علی آموخت هر جا که جای مهر پدر خالی است، میتوان پدر بود تا جامعه را از یتیمی بی مهری، رهایی بخشید؛ آن وقت است که میتوان خیبر دلها را فتح کرد. ![]() مدیونی اگه فکر کنی از گوگل برداشتم + اقا احسان عزیز برخورد زیادی نداشتم ولی تو همون چند تا برخورد به چند تا وژگی زیبا و بارز رسیدم ادم به شدت خوش برخوردیه خون گرم خوش اخلاق هنرمند امیدوارم همیشهِ همیشه موافق باشید
09-06-2021، 20:36
سلام
برخورد نداشتیم ولی اگ عرب نباشن ک دایره اطلاعاتشونو کلی تحسین میکنم شخصیت جالبی دارن موفق باشین
خب ایشون دومادمه:/ ولی بشدت از من بدشون میاد (چون زیر پاشون سنگ میندازم ) داماد هم داماد قدیم هیییییی این داماد من خون آشامه نمیخواستم بش زن بدمااااا ولی جادوم کرد و منو و دختر دسته گلمو فریب داد:/
ولی پسر خوبیه :/ عربیش خوبه به مادر زنش رفته^^ حفظک الله*_*
esi esi esi esi esi بنگ بنگ بنگ
با یه آهنگ هنگ هنگ! انسانی شریف و بزرگمرد است باش حال میکنم کلا همواره مارو با الفاز موسی و اینا خطاب میکنه که حرفی ندارم ![]()
10-06-2021، 15:03
سلام اسی اسی
خیلی وقتا میبینم که داره حرف های خیلی خوبی میزنه ولی بعد که یکی میاد و یه حرف برخورنده بهش میزنه دیگه حرف های خوب نمیزنه و با اونا همراه میشه و اونم حرفای بی عدبی برخورنده میزنه و من نمیدونم که حرفای اولش رو داشت الکی میزد یا حرفای دومش رو داشت الکی میزد؟ بهرحال این تنها برداشتی بود که ازش داشتم.
14-06-2021، 14:21
(آخرین ویرایش در این ارسال: 14-06-2021، 14:21، توسط THEDARKNESS.)
پسر خانواده داریه
عیال وارهه
15-06-2021، 16:05
با حضور : @"☆coииoя☆"
15-06-2021، 16:49
از اونایی که برای محبوبیت خودش همه رو زمین میندازه
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان