فقط بحث و سیاسی نکنین.
و اینک ادامه ماجرا!

و اینک ادامه ماجرا!
|
درصورت حمله ی آمریکابه ایران،ایران چگونه واکنش نشان میدهد؟ |
||||||||||||||||||||||||||
فقط بحث و سیاسی نکنین.
![]() و اینک ادامه ماجرا!
31-03-2012، 15:23
شما این همه بحث کردید اما یه چیزیو در نظظر نگرفتید
اگه جنگ بشه وایران بخواد به اسرائیل حمله کنه (وقتی موشکاش تموم شد ![]() از راه عراق و سوریه و ..............که امریکا منافع داره از راه خلیج فارسم همینطور امریکاهم صد در صد طرف اسرائیلو میگره پس ما مجبوریم نا خواسته وارد جنگ با امریکا بشیم ونتیجه اش هم که معلومه
جناب 1939 درست می فرمایند. راه ها,مسیر ها وخطوط به شدت تحت نفوذ امریکا وتحت سلطه اوست حمله نظامی به امریکا واسرائیل اصلا معقولانه نیست وخودکشیه
من نظر فرید رو قبول دارم و تایید می کنم
(29-03-2012، 10:26)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
31-03-2012، 15:36
اما بعضی موارد نظامی رو ما به عینه می بینیم ولی در کل با نظر فرید منهم موافقم واقعا هیچ چیز رو کاغذ معلوم نمیشه حرف درست رو باید از
دهان توپ شنید
31-03-2012، 15:38
مطمئن باشین جنگ مخصوصا برای ما خیلی عواقب خطرناکی داره و الن 100 سال از امریکا عقبیم اون موقع میشه 400 سال
![]()
شما هم دارید با تکیه بر بعضی از سایت های ایرانی و خارجی حرف می زنید
ادم تا با چشم های خودش نبینه باور نمی کنه بیشتر الان باید به اوضاع اقتصادی برسیم که خیلی خرابه
31-03-2012، 16:15
علیرضا راست میگه ,یه چیزی هست که همه اینو میگن
31-03-2012، 16:19
منم مثل شما بودم همین فکرو می کردم
قربانی جنگ سرد شده بودم اگر امریکا خیلی از ایران قوی تر بود مطمئن باش تا حالا 100 بار به ایران حمله کرده بود یه دلیلی هست که که از ایران می ترسه
31-03-2012، 16:22
دلیلش اینه که منافعی پیش ایران گرو داره که اکثرشو به خاطر سیاسی بودن نمی تونم بگم اما عمده اش موقعیت جغرافیایی ومنابع ایران هست.
| ||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|