13-10-2017، 17:03
(15-08-2017، 15:17)لاله ناز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خونمون تازه سازه ولی قبلا یه ویلای بزرگ بوده مال استانداره رضا شاه توی کرمانشاه بعد از انقلاب متروکه می مونه تا یه 11 12 سال پیش که میان یه اپارتمان بسازن کارگرا از ترس وارد ویلا نمیشدند بلاخره خونه رو میکوبن از اول می سازن یه اپارتمان 26 واحدی از اهالی محل هم سوال کردیم گفتن خیلی ترسناک بوده من یکی از همکلاسیهام که همسایمون بودن تو اپارتمان توی خونشون جن داشت حتی دعا خوندن دعانویس اوردن ولی جن بیرون نرفت بالاخره مجبور شدند خونشون رو هم بفروشن واقعا خونشون ترسناک بود بعد از اون ماجرا حالا من احساس می کنم خونمون جن داره تازه مادرم می گفت یه شب تو خواب راه می رفتی و من وقتی بیدار شدم که وایساده بودم خیلی ترسیدم وقتی خونه تنهام توی اتاق خوابم که درشو می بندم صدای شکستن وسایل میاد خیلی هم بلند ولی وقتی نگاه می کنم همه چیز سر جاشه خیلی بخاطرش گریه کردم احضار جن هم کردم و اون حضورشو بهم با کوبیدن به دیوار اعلام کرده حتی مادرم هم میدونه ولی چیزی نمیگه تا نترسم همش احساس میکنم یکی دستشو روی گردنم و بدنم میکشه که واقعا بعدش جاش داغ میشه ...توروخدا کمکم کنید بهم بگید چیکار کنم خیلی میترسم نظر بدید لطفا
ترسناک خو ولی بنظرم قران بخونی ایت الکرسی واینجور چیزا بعدشم اگ نشد باهاشون دوست شو همه چیزو میزارن دمه دستت تو درساتم بیست بیست میشی اگ خونه ما اینجوری بود من الان دانشگاه بودم